Bekijk het dakraam dat u wilt kopen in onze een uitgebreide showroom


Een dakkapel of betaalbare dakraam kopen doet u door langs te gaan bij een echte specialist die alles weet over waar u rekening mee moet houden. Webshops zijn tegenwoordig veel overzichtelijker en hebben mooie HD-foto’s van hun producten. Daar zitten echter ook nadelen aan. Hoe mooi een foto ook is, het levert altijd een vertekend beeld op van het product. Kom daarom eens langs bij een dealer van BASkapel om de collectie van dichtbij te bekijken. U kunt dan meteen om advies vragen aan een van de medewerkers. Tip: neem foto’s mee van de buitenkant van uw woning, zodat een adviseur aan u kan laten zien welke dakkapellen geschikt zijn voor uw woning.

Dakraam kopen duur? Helemaal niet, u bespaart er zelfs energie mee!

Weet u wat het kost om een dakkapel te kopen? De prijzen kunnen namelijk lager liggen dan u denkt. Dit komt er tegenwoordig innovatieve technieken zijn om tegen een scherpe prijs een dakkapel te laten produceren. Zo kunt u bij BASkapel een dakkapel of dakraam kopen dat al is voorzien van hoogwaardig HR++ glas. Dat betekent dat de dakkapel zeer goed geïsoleerd is en dat betekent weer dat de verwarming rustig een tandje lager kan. Nog niet overtuigd? Wat dacht u van de waarde van uw huis? Door een dakkapel te plaatsen maakt u van een rommelzolder een functionele kamer en vergroot u de oppervlakte van uw woonruimte. En dat zorgt ervoor dat uw woning meer waard wordt.

Een dakkapel kopen zonder dat u daar een vergunning voor nodig heeft

Een dakkapel kopen of dakraam van zelfreinigend glas is een goede manier om de kamers op zolder een stuk ruimer te maken. Wordt het bij u thuis een beetje krap, misschien omdat de kinderen groter worden, of omdat er een nieuw kindje op komst is? Dan kunt u door een dakraam te kopen uw zolder omtoveren tot een extra slaapkamer. Dat is een stuk goedkoper dan een nieuw huis zoeken, nietwaar? Waar u terecht kunt voor een goede dakkapel? BASkapel heeft verschillende dealers door heel Nederland waar u alle opties van dichtbij in de showroom kunt bekijken. Kunt u meteen aan het deskundige personeel om advies vragen.