Hothouse
Image default
Bedrijven

Beveiligingsrolluiken van Wessels Rolluikenfabriek

Een brandwerende schuifdeur van Wessels Rolluikenfabriek is zeer geschikt voor iedere toepassing in de industrie, logistiek of winkelcentrum. Als een schuifdeur als deze een brand naar een andere ruimte tegenhoudt, biedt dit veiligheid voor goederen en nog belangrijker, mensen. Omdat de brandwerende schuifdeuren ongeveer ruim anderhalf uur de brand kunnen tegenhouden, hebben hulpdiensten veel meer tijd om een brandhaard onder controle te houden. Door de beperking van overslag tegen te gaan, worden branden eerder geblust en wordt de schade beperkt.

 

Wessels Rolluikenfabriek is de expert

Wessels Rolluikenfabriek is de expert in beveiliging, daarom raden wij ieder bedrijf een brandwerende schuifdeur aan. Een brandwerende schuifdeur is bedoeld om verspreiding van de brand naar een andere ruimte tegen te gaan. Wessels Rolluikenfabriek is een gecertificeerd bedrijf volgens het NCP-erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf, wat er voor zorgt dat wij altijd kwalitatief hoogwaardige producten leveren. Graag voorzien wij u van aanvullende informatie over uw brandwerende schuifdeur in een persoonlijk gesprek bij u op locatie of bij ons in de showroom. Daar bespreken wij graag al uw wensen en mogelijkheden om het object te voorzien van onze beveiliging.

 

Neem nu contact op met Wessels Rolluikenfabriek

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons via ons telefoonnummer of ons e-mailadres. Zo maakt u kennis met de experts in beveiliging van Wessels Rolluikenfabriek.

http://www.oprolletjes.nl/wessels/specialismen/brandwerende-schuifdeur/