De voordelen van Marmoleum


Marmoleum is een oer-Hollands product en is de meest duurzame vloer is die ooit gemaakt is. Marmoleum is helemaal gemaakt van duurzame grondstoffen en is biologisch afbreekbaar. Het grootste deel van de vloer bestaat namelijk uit lijnzaadolie. Bij de verbouwing van de vlasplant worden er geen pesticiden gebruikt. Met Marmoleum weet je daarom zeker dat je een duurzame vloer in huis haalt. Naast de duurzaamheid heeft een Marmoleum vloer nog veel meer voordelen.

De voordelen van Marmoleum

Marmoleum, ook wel linoleum, is een stevige en vooral praktische vloer. Maar wat zijn de voordelen en wat maakt de vloer dan zo praktisch? Ten eerste is Marmoleum krasbestendig. Zo zijn schuivende stoelen of spelende kinderen geen probleem. Linoleum kan namelijk wel tegen een stootje! Bovendien is Marmoleum antistatisch en trekt deze weinig stof en vuil aan. Dat scheelt niet alleen met schoonmaken, maar dit maakt Marmoleum ook de perfecte allergie-arme vloer.

Altijd een passende vloer

Marmoleum is verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren en formaten. Als je van een stoere uitstraling houdt, dan is een Marmoleum betonvloer misschien wel iets voor jou. Houd je meer van een houten vloer? Ga dan voor Linoleum met de uitstraling van parket. Het maakt niet uit wat voor linoleum vloer je zoekt, er is altijd een Marmoleum vloer die bij jou past.

Geniet van het gemak van een Marmoleum vloer. Marmoleum is namelijk een vloer om op te leven. Dankzij de beschermende finish hoef je je geen zorgen te maken om krassen en vlekken. Dus waar wacht je nog op? Gooi het hele interieur om en nodig vrienden uit voor een spontaan feestje!

https://www.lovelife-forbo.nl/