Hothouse
Image default
Woning en Tuin

Design meubelen

Design meubelen online bestellen

Design meubelen zijn al vele jaren populair. Sommige bekende design meubelen dateren al uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Omdat er in de unieke ontwerpen van deze design meubelen veel artistieke visie en vakmanschap werd gestoken, mochten ze ook wat kosten. Design meubelen kopen bleef daardoor, zeker in de eerste periode van hun opkomst, voorbehouden aan de rijkere consumenten. Tegenwoordig zijn ook betaalbare design meubelen overal aan te schaffen. Soms zijn dit nieuwe, prachtige staaltjes van esthetisch vernuft. Vaak ook betreft het een heruitgave van een goede oude klassieker uit de begintijd van het meubel design. Denk bijvoorbeeld aan de Barcelona chair van de Duitse ontwerper Ludwig Mies van der Rohe. Deze werd al in de jaren twintig ontworpen en tentoongesteld in het Duitse paviljoen tijdens de wereldtentoonstelling van 1929 in Barcelona. Deze hoekige stoel met stalen buizen en zachte leren kussen is nog steeds mateloos populair. Deze design stoel is comfortabel, functioneel en mooi om naar te kijken. Het strakke design past zowel in een retro als in een modern interieur. Niet voor niets is dit pronkstuk der design meubelen nog steeds uitzonderlijk populair. Je ziet hem tegenwoordig overal terug, zowel in woonhuizen als op werkplekken. Zelf wilde ik ook zo’n stoel om mijn eigen onderkomen verder te vervolmaken. Vrienden hadden me aangeraden eens te kijken of ik er online eentje kon aanschaffen. Ze zeiden dat er sites waren waarop je voor een zacht prijsje design meubelen kon kopen, zoals designmeubelenstyle.nl. Ik was meteen nieuwsgierig naar het aanbod, dus besloot ik er eens goed voor te gaan zitten en een kijkje te nemen op deze website.

Een breed assortiment

Wat me als eerste opviel toen de homepage van designmeubelenstyle.nl zich aan mij openbaarde, was de variatie in het assortiment. Ze hadden allerlei verschillende design meubelen: niet alleen stoelen, maar ook krukken, tuinmeubelen, fauteuils, lampen, tafels en allerlei soorten kantoormeubilair. Ik keek mijn ogen uit en vergat al snel dat ik alleen maar geïnteresseerd was in de Barcelona chair. Voordat ik het wist zat ik te neuzen tussen de grote, comfortabel ogende leren bureaustoelen. Daarin zou ik me toch wel echt succesvol kunnen voelen! Eerst hard werken in een van deze zachte maar stevige zitmeubelen, dan heerlijk en stijlvol ontspannen in mijn Rohe exemplaar met de krant en een koud biertje. Ik zag het helemaal zitten! Natuurlijk moet er ook gegeten worden. Als vrijgezelle man doe ik dit meestal snel even aan de bar in mijn keuken. Op deze site hadden ze ook fantastische design barkrukken in allerlei verschillende kleuren en materialen. Er waren gelukkig ook verschillende stijlvolle exemplaren beschikbaar die je in hoogte kon verstellen. Dat is wel zo prettig voor mijn rug. Ook deze keer viel mijn oog op leer; stevig, stijlvol en tijdloos materiaal. Boven de bar is het momenteel vrij donker, waardoor het me steeds niet lukt om te lezen tijdens het eten. Maar wat ontdekte ik nu? Natuurlijk: ook design lampen behoren tot het assortiment van deze rijk gevulde website. Wat wil je ook, als je geen rekening hoeft te houden met de beperkte ruimte in een magazijn? Ze bestellen alles gewoon direct bij de fabriek, waardoor ze met gemak een duizelingwekkende variëteit aan design meubelen kunnen aanbieden! Onder de lampen waren staande modellen voor op de vloer, maar ook tafellampen, wandlampen en plafondlampen. Voor mijn keuken zijn hanglampen het meest geschikt en daar hadden ze ook weer een ruime keuze in. Een prachtige set vond ik; met een strak ontwerp in drie verschillende kleuren glas die geweldig mooi zouden passen bij de barkrukken die ik op het oog had. Uiteindelijk werd het dan toch tijd om me te gaan richten op de reden van mijn bezoek aan de website: de mooie rundlederen stoel van mijn dromen. Hij was er in strak en stijlvol zwart, warm bruin, puur wit, spannend rood, maar ook in zwart-witte en bruin-witte koeienhuid. Deze exemplaren kostten beduidend meer, maar ze spraken wel tot de verbeelding. Net iets anders dan anders: je kunt er een echt statement mee maken! Met al deze keuzes in design meubelen begon het me te duizelen. Ik werd er werkelijk erg hebberig van, maar wat was nu de juiste stoel voor mij? Uiteindelijk besloot ik het erop te wagen en toch voor de koeienhuid te kiezen. Natuurlijk bestelde ik er ook een bijpassende hocker bij, want genieten doen we natuurlijk met de voeten omhoog. Toen besloot ik dat mijn winkelwagentje vol genoeg zat. Gelukkig hoefde ik hem niet te duwen of in de rij te wachten…

Gemakkelijk en snel bestellen

Op www.designmeubelenstyle.nl kun je je design meubelen gemakkelijk en snel bestellen. Ze hanteren een retourtermijn van 14 dagen, wat me behoorlijk geruststelde. Als ik nu toch nog van gedachten zou veranderen over de door mijn aangeschafte design meubelen, had ik nog even de tijd om ze te ruilen. Een andere prettige bijkomstigheid van deze site is dat ze geen verzendkosten rekenen. Ook mocht ik achteraf betalen. Dat kwam goed uit, want zo kon ik wat geld overhevelen van mijn spaarrekening, want ik was natuurlijk een beetje boven mijn budget uitgekomen dankzij de design meubelen gekte waardoor ik bevangen was geraakt. Uiteindelijk had ik de design meubelen van mijn keuze al binnen vier werkdagen in huis. Dit vond ik verrassend snel! Geen wonder dat deze site een 8,6 scoort op klanttevredenheid! Uiteindelijk was ik ook over de producten die ik had aangeschaft meer dan tevreden. Voorlopig heb ik even niets nieuws nodig, maar als de gekte weer toeslaat weet ik waar ik moet zijn voor design meubelen!

http://www.designmeubelenstyle.nl