Diverse luxe accommodaties op de kampeerboerderij in Putten


De kampeerboerderij voor jong en oud, dat is De Aalbertshoeve in Putten. Zowel een leuke locatie voor uw familieweekend, een schoolkamp of een weekend met de vereniging. De grote, luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid er met grote groepen te verblijven. U geniet dan van diverse faciliteiten, zowel buiten als binnen. Zo beschikt elke accommodatie over een sportveld met een volleybalnet en doelen om te voetballen. Daarnaast is er een trampoline, een zitkuil, een dartbord en een terras en zijn er schommels en wippen. Elke accommodatie heeft daarnaast diverse faciliteiten binnen: een tafeltennistafel, een sjoelbak, een dartbord, een voetbalspel en een tv en videorecorder. Dat is dus altijd onbezorgd genieten van een heerlijk weekend!

Familieweekend organiseren in kampeerboerderij

Heeft u iets te vieren samen met uw familie? Of wilt u een weekend weg met vrienden? Dan is het natuurlijk leuk als u daarvoor een mooie en leuke locatie kunt vinden! Bij De Aalbertshoeve kunt u altijd terecht. Hoe groot uw familie of vriendengroep ook is. De kampeerboerderij biedt diverse groepsaccommodaties gelegen in de buurt van prachtige natuur. U zult zich niet vervelen, want u kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door de bossen in de Veluwe of u kunt genieten van een dagje aan het strand. Daarnaast is er in de omgeving van de kampeerboerderij een hele hoop te doen. Zwemmen, midgetgolfen, paardrijden, kanoën en bowlen is slechts een greep uit het diverse aanbod. Een weekend naar de kampeerboerderij met uw familie is heerlijk!

Onvergetelijk schoolkamp bij een kampeerboerderij in Putten

Kampeerboerderij De Aalbertshoeve is ook de perfecte locatie wanneer u een schoolkamp organiseert. In de omgeving is van alles te zien en te beleven en laat dat nou net zijn wat belangrijk is voor een schoolkamp. Zo kunt u bijvoorbeeld met ze naar het dichtbijgelegen strand of u kunt een spooktocht uitzetten in de Veluwse bossen. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust spelen op de midgetgolfbaan, de skelterbaan of op de diverse luchtkussens. Ook kunnen zij meedoen aan diverse activiteiten, zoals het maken van een kompastocht of puzzeltocht. Kinderen hoeven zich bij de kampeerboerderij dus nooit te vervelen. De kampeerboerderij biedt ook genoeg ruimte voor groepen van meer dan 100 personen.