Familieportret laten maken – Professioneel & écht


Wil jij graag een familieportret van je gezin of de hele familie laten maken? Alle kinderen samen op een prachtig portret, drie (misschien wel vier) generaties bij elkaar, of de hele familie bestaande uit opa, oma, kinderen en kleinkinderen? Allemaal samen vastgelegd op een prachtig familieportret voor aan de muur. Voor de meest echte en sprekende familieportretfotografie kun je bij Anoek van Duin Fotografie terecht.

Anoek staat voor spontane fotografie afgewisseld met geregisseerde, geposeerde beelden voor een mix van de mooiste foto’s. Wil jij jouw familie precies zo op de foto vangen zoals iedereen is? Laat dat maar aan Anoek over en je krijgt een fantastisch puur familieportret of complete fotoreportage van de familie waarin ieders karakter van de foto’s af spat. Fotoshoots voor een familieportret zijn zowel in de studio als op een (zelfgekozen) buitenlocatie mogelijk door heel Nederland.

Een familieportret op locatie

Als ervaren fotografe weet Anoek goed hoe ze van de omgeving gebruik kan maken voor het realiseren van de mooiste foto’s van jouw familie. Haar voorkeur gaat dan ook uit naar een mooie buitenlocatie om jullie familieportret te schieten. Heb je bij jou in de buurt al een mooie locatie op het oog? Bijvoorbeeld een bos/natuurgebied, leegstaande fabriek of monumentaal pand? Laat het Anoek gerust weten en maak een afspraak voor een familieportret fotoshoot met het hele gezin of een nog groter deel van de familie. Voor familieportretfotografie ben je bij Anoek van Duin Fotografie zeker aan het juiste adres.

Ook bruidsfotografie en zwangerschapsfotografie

Anoek van Duin Fotografie is een echte allrounder met veel ervaring in diverse fotoreportages. Door haal veelzijdige achtergrond in journalistiek, communicatie en fotografische vormgeving weet ze hoe ze mensen voor haar lens op hun mooist kan vastleggen. Je kunt niet alleen bij Anoek terecht voor familieportretten, maar ook voor bruidsfotografie en zwangerschapsfotografie in onder andere Rotterdam en de ghele regio Zuid-Holland.

Bekijk gerust al het eerdere fotografiewerk van Anoek en wie weet spreekt het je zo aan dat jij ook kiest voor een prachtige fotoreportage van Anoek van Duin Fotografie.

http://www.anoekvanduinfotografie.nl/