Hothouse
Image default
Auto

Kia Sportage lease

goedkope leaseauto en goedkoopste leaseauto

Bij de aanschaf van een leaseauto denkt u misschien niet direct aan een KIA. Toch is dat niet terecht. KIA is inmiddels een bekende naam in de Nederlandse autobranche. In 2005 wist KIA voor het eerst de top te bereiken van autoverkopers in Nederland. Daarna draaide het bedrijf even iets minder, maar de grote sprong naar de top begon pas echt met de introductie van de KIA Sportage in 2010. Sindsdien bewijst KIA dat ze echt meedoen als merk in de Nederlandse autobranche. Het bewijs werd geleverd door de KIA Picanto die de best verkochte auto in het A-segment werd. Een KIA lease is dus zeker het overwegen waard, en waar kan u dat beter regelen dan bij Autoleasecentrale?

Wanneer u een KIA Sportage lease aangaat krijgt u de beschikking over een crossover met de daarbij behorende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een hoge zitpositie, een groot rijcomfort en een hoge mate van veligheid. Al deze zaken hebben geen negatieve invloed op het design, daar hebben de w ontwerpers wel voor gezorgd. De belijning maakt de KIA Sportage een auto waarvoor mensen even stil blijven staan om nog wat beter te kunnen kijken! Dat vonden de juryleden van diverse wedstrijden kennelijk ook, want de nieuwe KiaSportage won diverse prijzen voor zijn design, waaronder de Red Dot Design Award.

De zelfverzekerde uitstraling van de Kia Sportage straalt af op u en uw onderneming want u weet: niets is belangrijker dan de eertse indruk.

De derde generatie van de KIA Sportage 
In 2010 werd de derde generatie van de KIA Sportage in productie genomen. Hierbij werd voortgeborduurd op het succes van de eerdere generaties en dit wierp vrijwel direct zijn vruchten af. De sportage won als SUV de titel Truck of the Year bij de International Car of the Year Awards. BIj Autoleasecentrale leaset u de KIA Sportage al vanaf 444 euro.

 

 

http://www.autoleasecentrale.nl