Hothouse
Image default
Woning en Tuin

Mosa tegels

Mosa tegels

Als u in uw huis iets opnieuw wilt laten betegelen, dan zult u er al snel achter komen dat het aanbod op het gebied van tegels enorm groot is. Wilt u graag de Nederlandse economie ondersteunen, dan zijn mosa tegels de juiste keuze voor u. Deze tegelfabrikant is al vanaf het begin gevestigd in Maastricht en is ook van plan daar altijd te blijven. Hun vastberadenheid wat betreft hun locatie, betekent natuurlijk niet dat zij op andere vlakken ook niet vernieuwen. Want dat doen zij dus wel degelijk. Bij mosa tegels vinden ze het belangrijk om altijd bezig te zijn met innovatie. Natuurlijk niet alleen op het gebied van het uiterlijk van de tegel, hoewel dat natuurlijk ook een belangrijk punt is. De mode verandert, de ideeën over interieur en inrichting ook, dus moet ook het uiterlijk van mosa tegels mee veranderen zodat deze bij de huidige tijdsgeest blijft passen. Maar een belangrijker aspect van innovatie is natuurlijk verbetering op het technische vlak. Het vervaardigen van een tegel die van een zeer hoogwaardige kwaliteit is, is altijd als de praktijk geweest bij de fabrikant van mosa tegels. Maar met het voortschrijden van de techniek, het opdoen van nieuwe kennis en het ontwikkelen van nieuwe technische mogelijkheden, is het natuurlijk in veel gevallen steeds weer mogelijk om nieuwe verbeteringen door te voeren. Daarom blijft innovatie ook een belangrijk speerpunt voor de vervaardigers van mosa tegels. Zij willen dat hun producten bekend staan om zowel hun zeer hoge kwaliteit, als hun creatieve en interessante design. De producten moeten bovendien niet alleen geschikt zijn voor huishoudens, zij moeten ook architectonisch interessant zijn. Daarom werken ze veel samen met architecten en ze hebben daardoor ook al verschillende internationale designprijzen gewonnen. Duurzaamheid, innovatie en design zijn voor dit bedrijf dus van groot belang.

Mosa tegels voor uw woning

Ook voor uw woning zijn mosa tegels een uitstekende keuze. Door de grote verscheidenheid aan ontwerpen, is er ongetwijfeld een model te vinden dat helemaal past bij uw stijl. Nu is de kleur en de grootte van de tegel die u nodig hebt natuurlijk niet alleen afhankelijk van uw eigen stijl en smaak, maar ook van de plaats waar deze moet komen te liggen. Zo kiest u voor uw badkamervloer waarschijnlijk voor een andere soort en maat dan voor uw badkamermuur. Voor beide zijn er gelukkig veel verschillende mosa tegels te vinden die hier helemaal bij passen. Daarnaast kunt u mosa tegels natuurlijk niet alleen in de badkamer gebruiken. Ook voor de keuken zijn ze erg geschikt. Tegels zijn echt de beste oplossing voor uw vloer en muren in de keuken, het is zo veel gemakkelijker schoon te maken dan andere materialen. En dat is natuurlijk wel een belangrijk punt in deze ruimte. U wilt dit goed schoon kunnen houden en er hygiënisch kunnen werken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor uw woonkamer, hal, toilet en slaapkamer kiezen voor een mooie tegel op de vloer. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van vloerverwarming is dit ideaal, maar ook als u kleine kinderen hebt die veel morsen en knoeien zijn mosa tegels een goede optie. Het is gemakkelijk schoon te maken en dit zorgt ervoor dat u niet uren hoeft te boenen om vlekken te verwijderen. Dit probleem hebt u wel als u bijvoorbeeld kiest voor tapijt. Tot slot zijn er ook mosa tegels verkrijgbaar die ideaal zijn voor buiten. Hiermee knapt u uw terras meteen een heel stuk op. Door te kiezen voor een bijzonder dessin, krijgt ook uw tuin een totaal unieke uitstraling.

Koop bij Regge tegels en vloeren

Zoals gezegd kunt u mosa tegels dus op veel verschillende manieren en in veel verschillende ruimtes gebruiken:

  • binnenshuis als vloer voor de badkamer, het toilet, de woonkamer, hal, keuken of slaapkamer
  • binnenshuis als muurbekleding voor toilet, badkamer of keuken
  • buitenshuis als terras

Doordat u uit heel veel verschillende ontwerpen kunt kiezen, is het niet moeilijk om met behulp van mosa tegels een totaal unieke uitstraling te creëren. Bent u geïnteresseerd in mosa tegels? Dan bent u bij Regge tegels en vloeren aan het juiste adres. Bij hen vindt u een zeer compleet aanbod van dit merk en mochten zij de tegel van uw keuze op dat moment niet op voorraad hebben, dan kunnen zij deze voor u bestellen bij de fabriek. Doordat zij rechtstreeks van de fabriek afnemen, besparen zij de kosten van een tussenhandelaar. Dit zorgt ervoor dat zij niet alleen heel snel kunnen leveren, maar ook tegen zeer gunstige prijzen. Bent u benieuwd naar wat de betegeling met mosa tegels u zou kosten? Dan kunt u via de website van Regge vrijblijvend een offerte aanvragen. Natuurlijk kunt u hiervoor ook telefonisch met hen contact opnemen. Op hun website vindt u een voorbeeld van de producten die zij u kunnen leveren, maar bij een dergelijke aanschaf wilt u vaak de artikelen graag eerst in het echt zien. Het is tenslotte niet iets dat u ieder jaar weer opnieuw gaat kopen, u zult er toch een tijdje tegenaan moeten kijken. Het is dan ook belangrijk dat de kleur en het design goed bij u en uw woning passen. Daarom kunt u ook op afspraak een bezoek brengen aan de showroom van Regge in Enter. Op die manier kunt u een beter beeld krijgen van de verschillende soorten mosa tegels die zij u kunnen leveren en wordt het maken van een keuze vaak een stuk eenvoudiger.

http://www.regge-tegels.nl/mosa-tegel