Noötrope producten

Een kritische definitie van noötrope producten is dat ze een beetje verbetering aanbrengen aan de hersenfunctie en dat ze bijna niet schadelijk zijn.

We hebben het hier over je hersenen, je wilt hier niet mee experimenteren.
Waarschuwing: Je moet je ervan bewust zijn dat velen zogeheten noötrope producten stimulanten bevatten, zoals caffeïne, ephedrine of andere psychoactieve medicijnen die tijdelijk je alertheid verbeteren. Ze hebben een krachtig effect op je hersenen, maar dit is niet altijd positief.

Ze hebben geen langdurige gezondheidsvoordelen (gedocumenteerd).

Is Modafinil een noötroop product?

Een vaak verkeerd gelabeled noötroop product is Modafinil.

Velen denken dan Modafinil een natuurlijk en veilig noötroop product is, maar je hebt er ook een voorschrift voor nodig en het is een medicijn dat ook Provigil heet.

Dit is dus een medicijn dat enkel te verkrijgen is op voorschrijft en dient voor de behandeling van narcolepsie en andere slaapstoornissen.

Hoewel het vaak beschreven is online als een veilig noötroop product, geloven wij daar niet in.

Het is wel degelijk een ‘slim medicijn’.

Modafinil wordt beschouwd als een veilig wakkerheid stimulerende substantie omdat het niet dezelfde tolerantie opwekt dan andere medicijnen.

De lijst van bijwerkingen van Modafinil is lang en daar moet rekening mee gehouden worden. Men vindt er onder andere: borstpijn, angst en hallucinaties. Andere aan Modafinil gerelateerde bijwerkingen zijn: maagpijn, angst, depressie, bewegingsstoornissen (dyskinesie) en ook 1 keer vastgesteld: psychoses.

Terwijl Modafinil dus vaak als veilig bestempeld wordt, blijft het een medicijn dat enkel op voorschrift te verkrijgen is en wordt het dus enkel aangeboden door dokters.

Zijn noötrope producten veilig?
Volgens de definitie en volgens mr. Guirgea, zijn noötrope producten veilig omdat ze geen negatieve bijwerkingen hebben. Dit was de originele definitie en zoals vele dingen in het leven wordt het herzien naarmate er meer onderzoek naar wordt verricht.

Om de vraag ‘zijn noötrope producten veilig?’ te beantwoorden, raad ik je aan om eerst eens na te gaan waarvoor je het precies wil gebruiken.

Ja, noötrope producten zijn veilig als je de professionele richtlijnen en de grote onderzoeken op de grootste noötrope producten volgt.

Er is echter een trend ontstaat rondom de noötrope prodcuten. Door de perfecte voorraad slimme medicijnen in te slaan, behaal je zogezegd bovenmenselijke resultaten in je leven.

Om ‘de perfecte voorraad’ te ontdekken, moet je al heel wat experimenteren. Ofwel moet je veel verschillende supplementen en dosissen gebruiken of wel moet je vertrouwen op het woord van iemand anders die beweert dat dit je zal helpen.

http://modafinil-kopen.nl/product/modafinil-modalert-200-mg/