Van uw hardhouten vloer is er geen tweede


Het leuke van een hardhouten vloer is dat iedere vloer uniek is. Iedere vloer ziet er namelijk net iets anders uit. Dat komt door de verschillende nerven in het hout. Deze zijn keer op keer weer anders. Dat betekent dat niemand anders een vloer kan hebben die die er precies zo uitziet als die van u. En wilt u het allemaal nog wat specialer maken? Laat dan uw vloer op maat maken door Origineel Chapel Parket. Deze leverancier van hardhouten vloeren op maat voorziet u van een hardhouten vloer die helemaal voor u is gemaakt. Dat is pas een vloer met karakter.

Iedere woning verdient een prachtige hardhouten vloer

Gaat u uw huis opnieuw inrichten? Een prachtige hardhouten vloer van Origineel Chapel Parket past altijd bij uw interieur. U heeft lang plezier van uw nieuwe vloer, want de kwaliteit is altijd uitstekend. Daarom zijn ze bij een specialist in parketvloeren genaamd Origineel Chapel Parket van mening, dat elk huis een mooie hardhouten vloer verdient. Of u nu een knus appartement heeft of in een luxe villa woont, een mooie hardhouten vloer, op maat gemaakt voor uw woning, maakt er een sfeervolle en warme plek van. Het interieur van uw woning is dan ook pas echt af als u er een mooie houten vloer in heeft liggen.

Volledige hardhouten vloer geproduceerd in eigen beheer

Hoe de vloer van uw keuze eruit komt te zien, is altijd een verrassing. De vloer wordt meestal in het buitenland gemaakt en wordt bij u gelegd door de leverancier, die hem ook ingekocht heeft. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Dit geldt ook voor de handmatige afwerking van Origineel Chapel Parket. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.