Verzekerd zijn van een schone werkomgeving? Kies dan voor Hofkens HIG


Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Wij staan voor: veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit, servicegerichtheid en staan altijd voor u klaar. Dit is ook terug te zien in onze schoonmaakwerkzaamheden. Klinkt dit bij u goed in de oren? Neem dan contact op met het schoonmaakbedrijf in Tilburg en Den Bosch; Hofkens HIG.

Werkomgevingen van Hofkens HIG

Ons klantenbestand is heel divers. Waardoor onze Allesreinigers ervaring hebben met werkomgevingen in verschillende sectoren . Zo hebben ze ervaring in het schoonmaken van zwembaden, sporthallen, trappenhuizen en kantoren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op.

Schoonmaakonderhoud in Tilburg of Den Bosch

Onze medewerkers snappen dat het hebben van een schone werkomgeving niet alleen fijn is voor uw medewerkers maar ook bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf. Hierdoor gaan onze Allesreinigers zorgvuldig te werk. En zorgen ervoor dat vieze kantoorruimtes tot het verleden behoren.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://www.hothouse.be/