Zoekt u een circulaire locatie rondom Amsterdam? Lees dan snel verder


Ben t u op zoek naar een evenementlocatie die uniek is? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Geef je personeel iets extra’smet C-Bèta 

Personeel heeft niet veel nodig om goed te kunnen werken. Een lekkere kop koffie, snelle internet verbinding en een werkende laptop zijn alles wat ze nodig hebben. Maar echt effectief werken gaat hier niet hand in hand mee. Als een werknemer elke dag in dezelfde omgeving zit dan wordt hij niet  geinspireerd. Je kan deze cylus doorbreken met een locatie van C-Bèta. Wij bieden circulaire ruimtes aan voor u om uw personeel te inspireren. Zo kunt u de ambitie van uw bedrijf en uw personeel naar een hoger niveau brengen. Onze lovaties zijn ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en u uw netwerk kan laten groeien. WIlt u ook iets extra;s doen voor uw personeel en uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

 

Een unieke, flexibele en duurzame werkruimte

Een mobiele manier van werken past helemaal in het werken van nu. C-Bèta regeld dit voro uw. Met onze unieke ruimtes zorgen we voor een fijne en inspirerende werkomgeving. Wij ontvangen dan ook graag iedereen die het belang van circulair ook wilt gebruiken als inspiratiebron. Iedereen is welkom bij ons. Hier kunt u uw ambitie snaar een hoger niveau tillen en uw personeel een fijne werkdag bezorgen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

 

Circulair en duurzaam in de mix

Wij hebbenvanuit onze circulaire filosofie gekozen voor duurzame producten voor onze locaties. Hierom mogen wij onszelf een duurzame locatie noemen in omgeving Amsterdam. Hier zijn wij erg trots op. Wij zijn er voor iedereen. Of u nu een werkoverleg wilt of een evenement. Of u met een grote of kleine groep bent. Of u wensen heeft voor de catering of niet? Het maakt allemaal niets uit want wij maken een oplossing op maar voor u. De opties zijn eindeloos. We kijken graag samen met u wat voor u werkt. Heeft u daar ook behoefte aan? Neem dan contact op 

Of u nu op zoek bent naar een  unieke werkplek of  toffe plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/