Hothouse
Image default
Boeken en Tijdschriften

Boek drukken kleine oplage

Een uitgever kan boek drukken grote oplage veroorloven. Ze hebben immers genoeg geld en als het boek niet goed verkoopt schrijven ze het op als verlies. Als een persoon dit wil doen kan die het niet. Als je eigen boek wil uitgeven is het een investering in jezelf en je kunt niet zomaar duizenden boeken laten drukken. Gelukkig is boek drukken kleine oplage nu mogelijk.

Al vanaf 10 boeken

Boek drukken kleine oplage is nu al mogelijk vanaf 10 boeken. Als schrijver kun je zo dus je eigen boek uitgeven. Voor het drukken van 10 boeken betaal je tussen de 70 en 100 euro afhankelijk van de drukkerij. Zo kan een schrijver het aan vrienden, kennissen, familie en collega’s laten zien. Zij kunnen het weer lezen en hun mening erover geven. Als het boek goed genoeg is kan de schrijver meer boeken laten drukken. Dan kan er een kleine oplage van 50 boeken gedrukt worden bijvoorbeeld.

Hoe kan het?

Een gewone persoon kon dit vroeger niet doen en boek drukken kleine oplage was gewoon niet mogelijk. Het drukken van boeken koste veel tijd en er moest een hoop voorbereiding gedaan worden. Voor een drukkerij was het niet waar om dit voor boek drukken kleine oplage te doen. Nu kan het allemaal sneller dankzij computers en is boek drukken kleine oplage wel mogelijk.

boekenbrochures.nl/

drukland.nl/

russellprint.nl/