Hothouse
Image default
Auto

Een betrouwbare bestelbus leasen

Als je ondernemer bent en veel op de weg zit, dan wil je een betrouwbare wagen die je zonder problemen naar opdrachten en klanten brengt. Een occasion die al veel cijfers op de teller heeft, is dan wellicht niet de beste keus. Bovendien is het als ondernemer vaak handig als je auto voldoende ruimte biedt om materialen mee te nemen. De kofferbak van een auto volstaat daarvoor lang niet altijd. Een bestelbus leasen is dan een goed alternatief. Hiermee heb je zowel een betrouwbare wagen als voldoende ruimte voor het vervoeren van al je spullen.

Een rustig gevoel bij zakelijk leasen 

Wanneer je een bestelbus leaset, dan weet je zeker dat je in een wagen rijdt die nieuw is en die goed wordt onderhouden. Dat geeft een rustig gevoel, zeker als je als ondernemer waarde hecht aan het op tijd zijn bij afspraken. Met een nieuwe auto is de kans dat je langs de weg komt te staan met onverwachte pech immers een stuk kleiner dan met een occasion die het grootste deel van zijn levensduur al versleten heeft. En mocht je toch pech krijgen met je leasewagen, dan hoef je je in ieder geval niet druk te maken over de onverwachte kosten. Die zijn doorgaans namelijk voor de leasemaatschappij. 

Financiële zekerheid

Dat de kosten voor reparaties en beurten voor rekening van de leasemaatschappij zijn, is voor veel ondernemers een goede reden om een bestelbus te leasen. Dit zijn immers kosten die hoog kunnen uitvallen en die altijd op een onverwacht moment opduiken. Zeker voor kleinere ondernemers kan het een hele kluif zijn om deze kosten op te hoesten. Daarom is een bestelbus leasen een veilig idee. Naast het voordeel van rijden in een nieuwe auto, geeft het ook financiële zekerheid. Zolang je je vaste bedrag per maand betaalt, hoef je verder immers nergens meer naar om te kijken.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/