Hothouse
Image default
Zakelijke dienstverlening

Extra opslagruimte huren

Zakt je zolder bijna door zijn voegen, puilt je schuur uit of staat jouw voorraadhok op klappen? Tijd voor extra opslagruimte! Maar hoe kom je hieraan en waar begin je met zoeken? Eigenlijk begint je zoektocht op de zelfde plek als al je andere zoektochten: internet. Wanneer je op internet zoekt naar een veilige, efficiënte en duurzame opslagruimte, kom je al snel terecht bij Oomen Opslag. Hier bieden ze opslagruimtes aan die los van elkaar verplaatst kunnen worden en je kunt laden en lossen voor de deur. Extreem efficiënt en zwaar beveiligd. Doordat alle containers op staan gestapeld, kan alleen een geautomatiseerde kraan bij jouw opslagruimte. Wil je weten hoe dit werkt? Lees dan verder! 

 

 

Opslagbox 

 

Het opslagcentrum bestaat uit ruim 500 opslagboxen. Ieder is afgesloten met unieke en persoonlijke sloten. Doordat deze tot wel acht hoog staan opgestapeld is er geen mens die bij de opslagboxen kan komen. Alleen de geautomatiseerde kraan, die reageert op het commando van jouw telefoon kan jouw opslagbox verplaatsen. Wanneer je je opslagplaats wilt bezoeken geef je dit aan via de app en de kraan zet deze voor je klaar! 

 

Opslagbox aan huis 

 

Het kan dus nóg efficiënter! De kraan plaatst niet alleen jouw opslagbox bij de laaddock, maar kan deze ook achter een vrachtwagen plaatsen. De vrachtwagen brengt jouw opslagbox aan huis en je kunt laden en lossen voor de deur! Efficiënt, snel en duurzaam. Je hoeft niet oneindig heen en weer te rijden tussen je overvolle schuur en de opslagfaciliteit. 

 

https://oomenopslag.nl/opslagbox/