Hothouse
Image default
Dienstverlening

Hier Zijn De 4 Verschillende Soorten Affaires

Er zijn verschillende vormen van ontrouw zijn en vreemdgaan. Elke affaire is anders, en er zijn verschillende soorten affaires, die in verschillende categorieën thuishoren.

Slippertjes

Slippertjes zijn meestal vrijblijvende, ongeplande ontmoetingen. Ongepland in de zin dat de mensen elkaar misschien niet voor die nacht gekend hebben, maar er is een grote mogelijkheid dat één of beide partijen sekss met iemand op het oog hadden.

Het is beweerd dat slippertjes vaak met alcohol of geneesmiddel misbruik te maken hebben. Slippertjes zijn niet een poging om intimiteit met iemand anders te creëren, maar zijn zelfzuchtig en egoïstisch. Ze kunnen misschien passievol zijn, maar ze zijn meestal zonder emotie. Het is niet ongebruikelijk dat iemand ongelofelijk spijt heeft na een slippertje, wanneer de realiteit duidelijk wordt. Heb je een relatieprobleem, bezoek dan onze website voor hulp.

Verstrengelde Affaires

Dit is een meer langdurige vorm van ontrouw zijn, een poging om een emotionele of psychologische behoefte van iemand te vervullen. Het kan een jaar of twee duren, en de sensueele activiteit kan pas later in de relatie plaatsvinden, en niet meteen vanaf het begin. De combinatie van emotionele-sensuele affaires zijn een soort verstrengelde affaire.

6verslaving

De wortel van sekssverslaving is te vinden in ongepaste blootstelling aan sekss op een vroege leeftijd; het wordt uiteindelijk een soort vorm van roepen om hulp. Experten zeggen dat dit het resultaat is van een cultuur geobsedeerd door sekss, en het gedrag van de persoon is een methode om gevoelens zoals schaamte, angst en depressie zelf te behandelen.

Vrouwen eten vaak hun gevoelens, terwijl mannen hun emotionele troost vaak in 6 zoeken. Daarom zijn de meeste sekssverslaafden mannen. Sekss is voor velen de beste antidepressiva, tenminste aan het begin. Geleidelijk aan over tijd kan het gebrek aan emotionele vervulling de verslaafde dieper in de depressie drukken, terwijl de leegte die ze proberen te vullen steeds moeilijker wordt om op te vullen.

Mensen die daadwerkelijk sekssverslaafd zijn en graag willen losbreken van de verslaving zullen de beste resultaten behalen met een 12 stappen programma, zoals Anonieme Sekssverslaafden, of een psycholoog.

Aanvullende Affaires

De aanvullende affaire vult een specifieke leegte in het leven van de bedrieger op. De band is eerst platonisch, en kan op de werkplek beginnen of wanneer de bedrieger deelneemt aan sociale activiteiten waar zijn partner geen interesse in heeft.
In plaats van dat het heel gepassioneerd of emotioneel geladen is, is de emotionele band vaak meer een soort vriendschap.

Het is niet ongewoon dat de sekss in zulke aanvullende affaires onbevredigend is; meestal wordt het gedaan zodat de ander bevredigd is en het kan heel onregelmatig voorkomen. Geleidelijk aan steelt de aanvullende affaire de emotionele intimiteit en connectie van het huwelijk of de primaire relatie.

Relatietherapeut Eindhoven

https://www.depsycholoog.nl/eindhoven/