Hothouse
Image default
Auto

Je Volkswagen Caddy leasen: de moeite waard?

Een Volkswagen Caddy kopen kan voordelen met zich meebrengen, maar een Volkswagen Caddy leasen kan misschien nog voordeliger zijn. Een Caddy gebruik je vaak als je goederen vervoert. Voor pakketbezorgers of professionals die kleine klusjes uitvoeren, is de Caddy een ideaal vervoermiddel die de essentie van hun werk duidelijk vergemakkelijkt. De vraag is echter: koop je als professional een Caddy of is het verstandiger om een auto te leasen?

Ideaal voor professionals

Aan het leasen van een auto zitten diverse, grote voordelen. Het is namelijk zo dat een leasemaatschappij je het nieuwste model van een auto levert voor een bepaalde periode. Met een leaseauto beschik je dus over de meest verfijnde navigatiesystemen, de meest comfortabele stoelen en de meest veilige constructies. Nieuwe voertuigen zijn doorgaans minder onderhoudsintensief, dus daar heb je geen omkijken naar. Ideaal voor professionals die beroepshalve zeer afhankelijk zijn van de auto waarin ze rijden. Wat het geheel nog prettiger maakt, is dat de administratieve zaken rondom de auto (wegenbelasting en verzekering) wegvallen. Deze kosten zijn door de leasemaatschappij berekend in het vaste maandelijkse leasebedrag. 

Belangrijke verplichtingen

Het is echter wel van belang dat je van tevoren duidelijkheid hebt over je inkomsten en het aantal kilometers dat je gaat rijden. Het is volgens een leasecontract namelijk verplicht dat je maandelijks een bepaald aantal kilometers rijdt. Ook het maandelijkse bedrag dat je betaalt staat vast en dat kan soms een fors bedrag zijn. Als je beroepshalve dus geen zekerheid hebt over je inkomsten kan het leasen van een auto misschien niet de beste uitkomst zijn. Heb je of werk je voor een goedlopend bedrijf met veel zekerheid dan kan het leasen van een voertuig de moeite zeker waard zijn. Als de auto je bevalt heb je in sommige gevallen ook de mogelijkheid om tegen betaling van de dagwaarde de auto over te nemen.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen