Hothouse
Image default
Woning en Tuin

Waar koop je goedkope binnendeuren?

Bouwmarkten staan vol met mooie binnendeuren, maar als je niet te veel geld wilt betalen voor een nieuwe deur kan het nog best een klus zijn om een goed betaalbare binnendeur te vinden. Gelukkig zijn er naast de grote bouwmarkten nog meer plekken te vinden waar je goedkope binnendeuren vandaan kunt halen.

Ook zijn er binnen de bouwmarkten nog mogelijkheden te vinden om toch goedkoop uit te zijn. Wil jij graag een mooie nieuwe binnendeur, maar wil je daar niet te veel geld voor betalen? Lees dan snel verder voor meer tips!

Koop een nieuwe schilderdeur

Een goedkope binnendeur kun je op meerdere manieren op de kop tikken. In de bouwmarkten zijn genoeg deuren te vinden, maar deze nieuwe deuren zijn vaak aan de prijzige kant. Als je wilt besparen op jouw binnendeur, koop dan een schilderdeur bij de bouwmarkt of online. Dit is een nieuwe deur die nog afwerking nodig hebben en daarna zo te gebruiken is.

Het voordeel ten opzichte van een nieuwe afgewerkte deur is dat jij de deur afschildert en dus je dus zelf de exacte kleur van jouw deur kiest. Een schilderdeur is dus ook unieker dan een afgewerkte deur! Enkele populaire schilderdeuren zijn deze van Thys. Je kan deze Thys deuren zelfs online bestellen.

Bespaar kosten met een tweedehands deur

Naast het kopen van een schilderdeur bij de bouwmarkt, kun je ook de voordelige acties in de winkels in de gaten houden. De winkels willen oude modellen nog wel eens in de aanbieding doen. Wellicht zit er wel een mooie binnendeur voor jou bij waar je flink wat korting op kunt krijgen. Ook is het mogelijk om tweedehands deuren te kopen. Deze deuren zijn verkrijgbaar bij particulieren (denk bijvoorbeeld aan bekende veilingsites) of haal ze bij de grotere bedrijven die tweedehands deuren verkopen. Je kunt de deur zelf opknappen, goedkoop, leuk en vriendelijk voor het milieu!