Hothouse
Image default
Vakantie

Bulgarije last minutes

 Bulgarije heeft heel wat te bieden. Dit land kent een roerige geschiedenis en in talloze kerken, kloosters en oude steden zijn nog sporen van voormalige heersers terug te vinden. Sommige van deze attracties zijn zelfs opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Langs de hele Bulgaarse zeekust vind je heerlijke zandstranden aan de kalme zee. In en rond het water kunt u heerlijk zonnen of activiteiten ondernemen. De Bulgaarse badplaatsen zijn waarschijnlijk nog niet bekend, maar je moet het ontdekken! Bulgarij heeft prachtige en gevarieerde natuur. Je vindt er bergen met wilde ravijnen en watervallen en uitgestrekte vlaktes met boomgaarden en talloze zonnebloemen. Deze natuur is zeer geschikt voor actieve vakanties. U kunt er mountainbiken, wandelen en paardrijden.

In veel restaurants in Bulgarije kun je heerlijke typisch Bulgaarse gerechten proeven zoals kiufteta (gekruide gehaktballen) en kebabs (plakjes vlees gekookt met paprika, ui en wijn). Grotere steden hebben een bruisend nachtleven, met veel terrassen, bars en enkele discotheken. Iedereen moet vakantie vieren in het veelzijdige Bulgarije. Nog een voordeel: het prijsniveau ligt een stuk lager dan in Nederland.

 

bulgarije last minutes

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html