Hothouse
Image default
Mode en Kleding

De perfecte schoenen

Wat zijn nou de perfecte schoenen

De perfecte damesschoenen vinden, dat wil denk ik iedereen wel. Waarom is het dan zo moeilijk? Er is toch genoeg aanbod zou je zeggen. Het valt echter vaak tegen om de perfecte schoenen te kopen. Het is nou eenmaal ook niet zo makkelijk als je misschien zou denken. Er is geen algemene handleiding om de perfecte schoenen te kopen. Iedereen heeft namelijk ook zijn of haar eigen smaak en stijl. Het moet ook allemaal bij elkaar passen. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld de kleding in combinatie met de juiste schoenen. Hier laten veel mensen nog weleens een steekje vallen. Zo zien mensen bijvoorbeeld mooie nette en luxe schoenen. Hierdoor willen ze deze schoenen graag kopen. Eenmaal thuis komen ze erachter dat ze de schoenen eigenlijk niet kunnen combineren met andere kleding die ze hebben. Dit is natuurlijk heel erg zonde want je gaat er hierdoor wel minder op lopen. In deze blog zal ik je uitleggen hoe je dit precies kan voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen

Hiermee bedoel ik dat het niet zo erg is als je een keer schoenen koopt die niet bij je huidige garderobe past. Op termijn kun je natuurlijk ook gewoon wat kleding aanschaffen dat er wel goed bij past. Alleen is het wel zo dat je dit beter kan voorkomen. Denk er gewoon goed over na als je nieuwe schoen koopt dat het heel goed mogelijk is dat je misschien wel niks hebt dat er bij past. Dit moet je dus eigenlijk proberen zoveel mogelijk te voorkomen. De beste manier is om gewoon niet eens te gaan kijken voor schoenen buiten je eigen stijl. Op deze manier kun je namelijk niet de fout maken dat je een schoen kiest die totaal niet bij je stijl past.

Hoe vind ik dan wel beste schoen

De perfecte schoen moet lekker zitten en je moet de schoen mooi vinden. Om zeker te weten dat de schoenen lekker zitten raad ik je toch zeker aan om eens langs een winkel te gaan. Ik weet dat je tegenwoordig artikelen gratis kan retourneren. Het is alleen wel zo dat je het in een winkel na een minuut weet of de schoenen lekker zitten. Dit terwijl wanneer online besteld, je hier pas veel later achter zal komen. Bovendien zal je de doos vervolgens weer moeten retourneren en een nieuwe kopen. Dit kost tijd en meer moeite dus ik raad het aan om het op de ouderwetse manier te doen.