Hothouse
Image default
Beauty en verzorging

De ultieme massage met wellness

Verlangt u naar een massage die alle stress uit uw lichaam verdrijft? Parein, een privé-spa, in Beveren, biedt de ideale oplossing met hun rituele en helende massages. Deze massage is perfect te combineren met wellness, waarbij u kunt genieten van faciliteiten zoals een verwarmd binnenzwembad, panoramische sauna en stoomcabine.

Keuze tussen solo en duo massages

Bij Parein kunt u kiezen tussen solo en duo massages. Elke massage richt zich op het verlichten van lichaamsspanningen, wat leidt tot diepe ontspanning en herstel. Deze ervaring gaat verder dan alleen een massage; het omvat ook een glas bubbels, frisdrank of detox-thee. Na uw massage kunt u genieten van een verfrissende douche, waardoor u zich volledig vernieuwd voelt. Voor een nog rijker ervaring, combineert u uw massage met wellness.

Uitgebreide wellnessfaciliteiten

Deze privé-spa is een oase van rust, mede dankzij de uitgebreide wellnessfaciliteiten. U vindt er onder meer een jacuzzi, panoramische sauna, stoomcabine en een verwarmd binnen- of buitenzwembad. Elk bezoek staat garant voor een complete wellnesservaring. Kies voor het ‘Relax’-arrangement, waar u en uw partner elk genieten van een uur massage met wellness in een privé-unit naar keuze.

Boek vandaag nog voor een complete wellnesservaring

Parein’s privé-spa belooft een totaalconcept van massage en wellness. U verblijft in een zorgvuldig verzorgde privé-unit, waar hygiëne en service van het hoogste niveau zijn. Elk aspect van uw bezoek wordt met zorg behandeld, zodat u zich volledig kunt overgeven aan ontspanning. Heeft u interesse om deze unieke ervaring te boeken en om te genieten van een massage met wellness achteraf? Bezoek vandaag nog hun website om uw afspraak te maken.