Hothouse
Image default
Auto

Een stappenplan voor het wassen van je auto

Een auto wassen is niet alleen shampoo erop en afspoelen maar. Dat is juist de verkeerde manier. Gelijk gaan boenen zorgt er namelijk voor dat er krassen in het lak ontstaan. Dit ontstaat door alle vuiligheden die nog op het lak zitten, zoals zand. Gelukkig hoeft een auto wassen niet moeilijk te zijn als je maar de juiste methode hanteert. Wanneer je de voorkeur geeft om een auto of ander voertuig zelf te wassen dan hebben we hier  een aantal goede tips.

-Eerst spoelen en wassen met shampoo en dan pas poetsen

-Een tuinslang is natuurlijk helemaal handig

-Gebruik microvezel doekjes om krassen te voorkomen

-Voor het poetsen gebruik je één van onze poetsmaterialen.

-Vervang regelmatig het water in de emmer, want hier blijven vuilresten achter

-Vergeet de velgen niet te reinigen. Gebruik hier een velgenreiniger voor. Daarna kan je het afronden met water en zeep of afwasmiddel.

Zelf de auto wassen met de hand kan daarom vrij eenvoudig. Je hoeft hiervoor niet per se naar een carwash of wasbox. Wanneer je de voorkeur geeft aan het zelf wassen van je auto dan volg je gewoon bovenstaande tips. Dan is je auto altijd weer als nieuw. Vergeet natuurlijk niet het interieur te reinigen.

Een hoge kwaliteit auto shampoo

Kies voor een hoge kwaliteit auto shampoo als je zeker wilt zijn van een goed resultaat. Niet alleen zorgt een hoge kwaliteit shampoo voor een betere reiniging, maar het zorgt ook voor het langere levensduur van het lak. Je bent namelijk verzekert van hoge kwaliteit ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je wagen.

In het assortiment van Truckwash 1 vind je verschillende auto shampoos terug. Daarbij is er onderscheid gemaakt in shampoos voor verschillende onderdelen.

https://www.truckwash1.nl/