Hothouse
Image default
Mode en Kleding

Extensions voor volume

Steeds meer vrouwen gebruiken extensions voor volume in hun haren. Door de lagere prijzen en beschikbaarheid van de extensions is het voor meer vrouwen mogelijk geworden om de extensions voor volume te kopen.

De extensions voor volume worden al een lange tijd gebruikt door modellen, actrices en zangeressen. Voor hun was het een langere tijd beschikbaar omdat ze het konden betalen. Het kosten toen duizenden euro’s om extensions voor volume te kopen. De extensions moesten dan ook nog eens door een professionele kapster erin worden gezet. Nu kunnen vrouwen het gewoon zelf thuis erin zetten.

Door de clip in extensions is het mogelijk om het zelf erin te zetten. Zo zijn extensions voor volume heel goedkoop, want je kunt ze zelf erin zetten en je koopt het ook nog eens goedkoop. Zo is het dus voor iedereen mogelijk om extensions voor volume te kopen en gebruiken.

De clip in extensions kun je ook nog gebruiken om je haren langer te maken. Veel vrouwen willen langere haren zonder jaren aan te besteden en dit is dan ook mogelijk door gebruikt te maken van de clip in extensions. Doordat het niet te onderscheiden is van je eigen haren zal niemand doorhebben dat je gebruik maakt van clip in extensions.