Hothouse
Image default
Bedrijven

familiekleding

We hebben er allemaal mee te maken gehad, familiefeestjes. Vaak zijn ze gewoon gezellig en vooral informeel, maar toch gaan we allemaal informeel gekleed. Maar waar is dat voor nodig. Vaak komt dit vanuit vroeger. Vroeger kleedde iedereen zich vaak netjes voor dit soort gelegenheden om te laten zien hoe goed of slecht iemand het had. Wie het mooiste pak aan deed kreeg immers de meeste aandacht. Maar in die tijd was alles ook nog een stuk formeler dan tegenwoordig. Tegenwoordig is het wel anders. Nu gaat het meer om de gezelligheid en niet zo zeer om hoe iedereen gekleed is. Het is niet de bedoeling dat er in een joggingsbroek met overhemd wordt opgedaagd bij een verjaardag. Maar een casual outfit zou goed moeten kunnen. In dit artikel zal er meer informatie gegeven worden over de familie kleding en wat er tegenwoordig zowel wordt aangetrokken.

Naar de verjaardag gaan van je neefje is natuurlijk leuk, maar waarom zouden we hiervoor netjes gekleed gaan. Een casual outfit is toch ook voldoende. Het is immers een feest. En als je in de nacht naar een feestje gaat in het weekend dan draagt ook niemand nette kleding. En natuurlijk is het een ander verhaal wanneer het een trouwfeest of trouwdag is. Dan is het wel zo gepast om wat nettere kleding aan te doen. Maar de standaard verjaardagen en andere feestjes kunnen wel wat gezelliger qua kleding. Ook tijdens kerst is dit het geval. Als kerst thuis geviert wordt bij iemand en de hele familie langs komt is het leuker om normale kleding aan te doen. Of zelfs gekke grappige kleding zoals de foute kersttruienof dekersttruien dames.

Kortom het kan allemaal wel wat informeler. Er hoeft niet te netje gekleed te worden bij de verjaardag van een neef of nicht. Het is dan juist leuk om iets als een foute kersttrui aan te trekken en het gesprek is ergens anders over te laten gaan dan werk.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/