Hothouse
Image default
Bedrijven

Happy and ugly christmas 2019

Happy & Ugly Christmas 2019

 De warme dagen van juni zijn voorbij. De maand juli is niet zo zonnig begonnen als iedereen verwacht en misschien wel gehoopt had. Maar er zijn genoeg mensen die hier niet zo rouwig om zijn en wachten op de sfeervolle dagen in december. De geur van dennennaalden, de donkere dagen die, nadat de Sint het land uit is, voor de deur staan. Op de radio klinken weer de vrolijke kerstnummers zoals Last Christmas, It’s gonna be a cold cold Christmas en de herdertjes lagen bij nachte. De cadeau’s die we van de Sint hebben ontvangen, zoals de kerstsokken en de kerst trui voor dames, liggen te wachten om gebruikt te worden. Het is nog even afwachten ieder jaar maar weer hoe de omgeving hierop gaat reageren.

 

Dames schamen zich voor hun kerst trui?

Het is altijd weer spannend als de kerstdagen er aankomen. De sokken voor de kerst die vallen meestal niet direct iemand op, echter de kerst trui dames valt wat meer op. De vraag is altijd maar weer hoe lelijk vind iedereen je kerst trui voor dames?. Maakt je schoonmoeder dit jaar weer een opmerking of maakt ze wat grapjes over de sokken voor kerst van je partner? De verplichte familiebezoekjes zijn al niet altijd leuk en als je dan ook nog belachelijke kleding aan doet is dit ook niet altijd bevorderlijk voor de kerstsfeer. Een lekker muziekje erop en lach maar als een boer met kiespijn als er weer iemand een opmerking maakt over je kerstkleding. Alweer een ugly Christmas? Volgend jaar doe ik gewoon mijn daagse kloffie aan denk je dan maar.

 

Waarom schamen we ons met kerst voor onze kerst sokken is de vraag?

 Een kersttrui voor een man komt toch vaak anders over dan wanneer een vrouw dit draagt. De sokken voor kerst vallen meestal niet zo op, maar ook daar loop je geen vierdaagse mee. Is het iets wat uit het buitenland komt of is niet gepast voor vrouwen? We zullen het wel nooit weten, maar schaam je niet en doe gewoon je kerstkleding aan.

Happy Christmas!

https://www.uglyxmas.nl