Hothouse
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het beste adres voor begeleiding van de boekhouding van je kmo

Een bedrijf runnen is een hele klus. Als je voor jezelf wilt werken dan heeft dat meerdere voordelen. Maar het geeft ook de nodige verantwoordelijkheden. Zeker als je personeel in dienst hebt dan is het belangrijk dat je zorgt voor een goede bedrijfsvoering. Kies daarom voor begeleiding van de boekhouding van je kmo door een professional. Bizzpartner in de regio Herent kan deze taken voor je uitvoeren. Zo hoef je je niet meer ongerust te maken of de aangiftes voor afdracht van belastingen wel op tijd worden gedaan. De boekhouder geeft je een seintje wanneer gegevens moeten worden aangeleverd. Hiervoor blijf je natuurlijk wel altijd zelf verantwoordelijk.

Kies voor een boekhoudbedrijf met ervaring

Als je besluit tot begeleiding van de boekhouding van je kmo is het belangrijk om hiervoor een ervaren kantoor in de arm te nemen. Zo weet je zeker dat je administratie in goede en vertrouwde handen is. Maak bij het aangaan van de samenwerking goede afspraken over welke werkzaamheden worden gedaan. Dat voorkomt dubbel werk of dat bepaalde zaken niet worden opgepakt met alle gevolgen van dien. Steeds meer mensen besluiten om hun eigen onderneming te starten, maar dit vraagt vaak meer dan op het eerste gezicht wordt gedacht.

Overstappen naar een andere bedrijfsvorm

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je besluit tot een andere bedrijfsvorm. Bijvoorbeeld een besloten vennootschap (bv). Dit is een optie als je de leiding van het bedrijf samen met iemand anders wilt gaan doen. Begeleiding bij de boekhouding van je kmo bij deze overgang is zeker aan te raden. Kijk op www.bizzpartner.be voor meer informatie. Je vindt hier ook de contactgegevens voor het maken van een afspraak voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek kan worden besproken waarvoor je begeleiding wilt en welk tarief voor deze diensten aan de orde is. Deze afspraken worden uiteraard vastgelegd in een contract zodat ze voor beide partijen duidelijk zijn.

https://www.bizzpartner.be/