Hothouse
Image default
Woning en Tuin

Het is belangrijk om koel te blijven

Binnenkort zitten we midden in een hittegolf. Het gaat enorm warm worden in Nederland en de temperaturen liggen per dag gemiddel boven de 30 graden. Het is hier super belangrijk om voldoende verkoeling te verkrijgen.Wij geven je enkele tips om je koel te houden tijdens deze hoge temperaturen.

Koel voldoende af

Het is tijdens deze temperaturen  enorm belangrijk om koel te blijven. Doe daarom ook activiteiten die voor verkoeling zorgen. Voorbeelden hiervan zijn: zwemmmen in een zwembad, meer of de zee. je zorgt zo niet alleen voor afkoeling maar ook train je zo je resistentie tegen warmte. Heb je geen plannen om naar het zwembad te gaan? Ga je in plaats daarvan lekker genieten in je tuin? Ook hier moet je zorgen voor voldoende verkoeling en dat je dit in de buurt hebt. Denk hierbij aan een tuinslang of zelfs een douche. Solar douches zijn perfect voor deze soort afkoeling. Je kunt ze gemakkelijk instaleren en gebruik ervan maken.

Voldoende afwisseling

Kies er niet voor om de hele dag in de zon te zitten. Ga ook eens  in de schaduw zitten. Zo voorkom je complicaties en verminder je de kans op verbranding of een zonnesteek.Het wordt prachtig weer en dan heb je misschien de neiging om zoveel mogelijk in de zon te blijven.Te lang in de zon zitten met deze temperaturen kan ervoor zorgen dat je een zonnesteek op loopt. Je wilt dit echt zoveel mogelijk voorkomen , het hebben van een zonnesteek is niet fijn. Je bent dan niet alleen verbrand , je kunt er ook flink ziek van worden en enkele dagen plat liggen. Dat is enorm zonde van je vakantie en dit wil je dus niet. Wissel je zonuren af en voorkom dit. 

 

https://outathome.be/product-categorie/water/solar-douches/