Hothouse
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau inschakelen

Ik moet een incassobureau inschakelen maar ik weet niet of ik dat wel moet doen. Ik heb op dit moment namelijk met zeer belangrijke klanten te maken die niet betalen en het komt vaak zeer negatief over wanneer zo’n bureau wordt ingeschakeld. Ik wil daarom een stabiele klantrelatie houden omdat die voor mij een van de grotere klanten zijn waar ik mee te maken heb en dat wil ik natuurlijk niet verpesten. Grotendeels is mijn omzet afhankelijk van hen en daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Ik kan het geld nu zelf ook goed gebruiken voor mijn openstaande rekeningen anders krijg ik zelf ook een incassobureau voor mijn deur. In dit blogje lees je hoe alles is verlopen en of het invloed heeft gehad op mijn klantrelatie.

Zoeken naar een incassobureau

Ik ben gaan zoeken naar een incassobureau. Dit deed ik uiteraard via Google. Zo krijg je namelijk een totaaloverzicht van alle bureaus die zowel bij jou in de buurt zitten als in omstreken en landelijke partijen. Ik kwam al snel in aanraking met het bedrijf Van Loon Incasso Advocaten. Van Loon Incasso Advocaten zit in Veenendaal gevestigd en ik heb mijn bedrijf in een naastgelegen plaats. Geen probleem verder dus voor mij! Nu wil ik graag met hen in zee gaan en ik heb direct contact opgenomen met hen. Ook omdat zij een regel hanteren waarbij het mij geen geld zal kosten. Ik heb namelijk gewoon recht op mijn geld. Van Loon Incasso Advocaten verhaald namelijk deze kosten op de debiteur en dat is natuurlijk van belang omdat het om jouw geld gaat.

Van Loon Incasso Advocaten

Ik ben dus in zee gegaan met Van Loon Incasso Advocaten als mijn incassobureau en zal hen zeker aanraden! Zij zorgen voor een goede klantrelatie, ook na het inzetten van het bureau. Tevens horen klanten te begrijpen dat het soms niet anders kan en ook dat was nu het geval. Wilt u meer weten over dit incassobureau Van Loon Incasso Advocaten? Bekijk dan de website op incassoadvocaten.nl!