Hothouse
Image default
Huishoudelijk

Een slotenmakersbedrijf opstarten – Je hebt een uitrusting, opleiding, eerlijkheid en karakter nodig

Een slotenmakersbedrijf opstarten vergt meer dan een beetje opleiding te volgen en zich een uitrusting aan te schaffen. Jouw vriendelijke slotenmaker in de buurt moet ook een betrouwbaar man zijn daar hij toegang heeft tot alle soorten uitrustingen die zowel voor goede als slechte doeleinden kan gebruikt worden en hij hoort en ziet ook veel.

Een slotenmaker kan je stress wel degelijk wegnemen als je bent buitengesloten of je jouw sleutels op de wagen hebt laten zitten. Een professionele slotenmaker is ook op de hoogte van ingewikkelde afsluitsystemen voor bedrijven. Ze kunnen in heel veel gevallen deel uitmaken van een beveiligingsteam en er voor zorgen dat een bedrijf met een waardevolle inventaris niet het slachtoffer wordt van een slot dat slechts 10 dollar kost en dat iedereen kan kopen in een lokale doe het zelf zaak.

Natuurlijk bemerk jij ook wel dat een bedrijf geen slotenmaker zal inhuren die een crimineel verleden heeft of de reputatie heeft niet 100% betrouwbaar te zijn. Omwille van deze reden, zal een slimme slotenmaker en zakenman zich engageren met de lokale ordediensten en zal hij van al zijn werknemers een attest van goed gedrag en zeden hebben en die informatie ook ter kennis stellen van zijn klanten.

 

Als je een zaak van een slotenmaker binnenstapt zou je certificaten moeten kunnen zien van gevolgde opleidingen, verkregen diploma’s en van verenigingen waarbij het bedrijf is aangesloten. Hoe meer certificaten, uithangbordjes en documentatie je in de zaak ziet, hoe meer geloofwaardigheid de zaak in de ogen van de gebruiker geniet en juist geloofwaardigheid is reeds 80 % van het streven om klanten te werven en te behouden. Eerlijkheid en integriteit zijn geen zaken die je kan kopen zoals je werktuigen, uitrusting en een bestelwagen koopt, die de slotenmaker elke dag nodig heeft om te kunnen werken. En juist die eigenschappen maken het onderscheid tussen de alledaagse zakenman en de vakman die een slotenmakerij uitbaat. Bekijk eens Locksecure, een betrouwbare en vooruitstrevende slotenmaker in Rotterdam.

Als ook jij een slotenmakerij wil opstarten of als je belangstelling hebt voor andere kleinhandelszaken bezoek dan mijn website die menig informatie aanbiedt omtrent kleinhandelszaken en nieuwe bedrijfsideeën .

 

http://www.locksecure.nl/