Hothouse
Image default
Auto

Kom goed voor de dag bij je klanten met de juiste bedrijfswagen

Wanneer je voor je bedrijf een leaseauto gaat uitzoeken wil je natuurlijk een model en type waarmee je goed voor de dag kunt komen bij je klanten. Een auto met de juiste uistraling, die past bij het imago van jouw bedrijf. Een auto waar je vol trots je logo op laat zetten zodat iedereen kan zien dat het jouw bedrijf is. Als je een fijne bestelauto zoekt, dan moet je zeker een Citroën Berlingo leasen. Dit is een stoere bestelwagen met voldoende opbergruimte voor gereedschappen en materialen. Je zult er zeer goed mee voor de dag komen.

Sluit het juiste leasecontract af

Behalve de juiste auto wil je natuurlijk ook het juiste leasecontract. Want daar zit je de komende jaren aan vast en dus wil je een contract waar je ook op de langere termijn nog tevreden over bent. De meeste kosten die je aan je lease bedrijfsauto zult hebben zijn bij de prijs van een leasecontract inbegrepen. Je betaalt alleen een vast bedrag per maand. Je hoeft geen belasting meer te betalen, geen wegenbelasting en geen kosten als de auto voor een beurt naar de garage moet. Ook als er een onderdeel moet worden vervangen gaat de rekening in principe naar de leasemaatschappij. Alleen als er sprake is van grove nalatigheid van de bestuurder kan de leasemaatschappij de kosten op jou verhalen.

Is zakelijk leasen aantrekkelijk?

Zakelijk leasen heeft zeker voordelen ten opzichte van zelf een auto kopen. Zoals gezegd zijn de meeste kosten behalve de brandstof inbegrepen bij de leaseprijs. Dus dat bedrag kun je voor de komende jaren in de boeken zetten als autokosten. Daarnaast heb je de zekerheid dat je in een relatief nieuwe auto rijdt. De auto is nieuw als je contract start en is dus hooguit 3 tot 4 jaar oud als het contract afloopt.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen