Hothouse
Image default
Woningen

Ramen plaatser vlaams-brabant

IMPACT GLAS VOOR RAMEN

PVC-raamsystemen zijn uitgerust met ramen met dubbele beglazing – constructies die uit twee of meer glazen bestaan. Om de veiligheid van ramen te vergroten, gebruiken ze schokbestendig glas of versterken ze het gebruikelijke glas met een speciale film. Er zijn verschillende soorten beschermglas voor ramen, het is bijna onmogelijk om ze visueel te onderscheiden van gewone, de enige markering kan een markering zijn die de mate van bescherming aangeeft.

De belangrijkste taak van een eenheid van versterkt glas is om te voorkomen dat een indringer binnenkomt door de raamconstructie te openen of te beschadigen. Het wordt aanbevolen om dergelijke ramen met dubbele beglazing te installeren voor de deuren van Franse balkons en voor ramen op de eerste verdiepingen van hoogbouw of in privéwoningen. Op basis van de bedrijfsomstandigheden en risico’s wordt het type bescherming geselecteerd. Als bijvoorbeeld de kans op een gewapende aanval minimaal is, volstaat een stootvast model, de maximale bescherming wordt geboden door gepantserd glas, dat vandalismebestendige en stootvaste eigenschappen heeft. De beschermende eigenschappen worden ook beïnvloed door de dikte van de schokbestendige filmbekleding, die kan variëren van 0,05 tot 0,4 mm. De dikte van het kogelwerende glas kan van 13,5 tot 95,0 mm zijn, en het frame heeft een kogelvrij apparaat.

De belangrijkste voordelen van schokbestendig glas ten opzichte van conventionele veiligheidsglaseenheden hebben hetzelfde hoge geluidsniveau en dezelfde thermische isolatie als standaardmodellen, maar overtreffen ze in veiligheid dankzij de volgende voordelen: sterkte – 5 keer hoger dan dat van het standaardmodel; slagvastheid – met meerdere stoten van een vrij vallend zwaar voorwerp; flexibiliteit – dankzij de meerlagige structuur; er is praktisch geen risico op vernieling bij extreme belasting; bij beschadiging ontstaan ​​geen scherpe fragmenten die letsel kunnen veroorzaken. Een dergelijke bescherming is onzichtbaar en heeft daarom geen nadelige invloed op het uiterlijk van de gevel zoals metalen roosters. Op verzoek kan transparant, gematteerd, getint glas-in-lood in het pakket worden geïnstalleerd. Dit is een geweldige optie voor ontwerpoplossingen die veelzijdigheid vereisen. Met het Grazio-systeem met vijf kamers kunt u eenvoudig ramen van elke vorm maken, of het nu eenvoudig of gewelfd is, om verfijnde en elegante interieurelementen te creëren.

Gespannen glas.

Ontvangen door warmtebehandeling bij temperaturen tot +680 graden en daaropvolgende snelle afkoeling aan beide zijden. Hierdoor krijgt gehard glas de volgende kenmerken: toename van de slagsterkte met 5 keer, buiging – met 3 keer; hittebestendigheid – het vermogen om temperaturen tot +150 graden te weerstaan; veiligheid – in geval van schade worden kleine fragmenten met gladde randen gevormd.

Gelaagd slagvast glas.

Bestaat uit meerdere vellen, verbonden met een film of lijm, heeft de volgende eigenschappen: behoudt de transparantie en vervormt het beeld niet; afhankelijk van het type bestand tegen hamerslagen, een explosiegolf, een schot; gebruikt voor structurele beglazing en gevelbeglazing.

Gepantserd glas.

Qua functionaliteit kan het inbraakwerend of kogelwerend zijn. Ze zijn gemaakt van verschillende platen, verbonden met een polymeerverbinding of gehard glas. Op het oppervlak wordt een film aangebracht die de vorming van scherpe fragmenten voorkomt. De belangrijkste “pluspunten” van kogelvrij glas zijn: weerstand tegen slagen met een stomp en scherp voorwerp; veiligheid voor anderen; geschikt voor beglazing van ramen, deuren, scheidingswanden.

Kogelvrij glas.
Het kogelwerende glas is 80 mm dik en blijft transparant en beschermt ruimtes en mensen tegen schokgolven en schadelijke elementen. Heeft verhoogde sterkte, goede lichttransmissie en veroorzaakt geen optische vervorming. Het is onderverdeeld in zeven klassen, afhankelijk van het niveau van explosiebestendigheid.

Ramen plaatser vlaams-brabant

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap70-108.html

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/