Hothouse
Image default
Woning en Tuin

Top down Bottom up plisségordijnen

Ben je klaar om een ​​rustgevende en toch speelse sfeer in je huis te creëren, terwijl zonwerende ramen nog steeds een gewenste prioriteit hebben? Kies dan voor top-bottom-up plisségordijnen. Deze producten zijn verkrijgbaar als enkelvoudige en honingraat, verkrijgbaar in transparante en verduisterende tinten. U kunt al deze plisségordijnen bestellen als u wilt. Bekijk ook de vele andere mogelijkheden.

Enkele top down bottom up plisségordijnen

Top down Bottom up plisségordijnen zijn, net als alle andere plisségordijnen, gemaakt van een zeer comfortabele lichte stof. De mate van transparantie wordt grotendeels bepaald door het product dat u kiest. Laat je liever zoveel mogelijk daglicht binnen om een ​​speelse en zachte sfeer te creëren? Dan raden we sterk de semi-transparante of transparante variant aan, waarbij één top-down-up gordijn met punt nummer 1 is. Dit product bestaat uit een enkele laag gevouwen stof.

Honinggraat top down bottom up plisségordijn

Dit is anders als je van de honingraatopties houdt. Deze producten bestaan ​​uit een dubbele stoflaag. De naam die eraan gegeven wordt behoeft geen uitleg zodra je deze raambekleding ziet. Het lijkt te bestaan ​​uit een geheel aantal cellen die verticaal lopen. Het bijzondere voordeel van Bottom Up-top down plisségordijnen is dat het de hoogste isolatiewaarde heeft. Dankzij de dubbele stof wordt het zonlicht optimaal tegengehouden. Zo warmt het huis in de zomermaanden veel langzamer op, terwijl in de winter de warmte zo goed mogelijk binnen de muren blijft. En dat laatste betekent dat er flink op de energiekosten kan worden bespaard. Dit hangt natuurlijk af van hoeveel het raam bedekt is.

Ook verkrijgbaar als verduisteringsgordijn

Verduisteringsopties laten zien dat top-down plisségordijnen overal in huis kunnen worden toegepast. Verkrijgbaar in zowel enkele als tegelrolgordijnen. Kies voor de best mogelijke verduistering en isolatie een honingraatproduct. Het is een prima keuze als je een oplossing zoekt voor een slaapkamer waar slapen een belangrijk onderwerp is. Ga je liever donker zonder het daglicht volledig buiten te sluiten? Dan is Top down, Bottom up één geplooid gordijn een uitkomst.