Hothouse
Image default
Aanbiedingen

Wat werkt goed tegen muggen?

 

Als je aan mensen vraagt wat ze nu eigenlijk de meest vervelende beestjes vinden dan is dat de kans groot dat ze zeggen de mug. Dit komt omdat de mug irritant zoemt en als hij prikt krijg je nu eenmaal een muggenbult. De muggenbult jeukt en het duurt toch altijd weer een paar dagen voordat je er helemaal vanaf bent. Vandaar dat veel mensen op zoek zijn naar anti muggen tips, gelukkig voor jou hebben we wel een paar ideeën voor wat goed werkt tegen de mug.

Investeer in een muggenlamp

Het eerste wat je kunt doen tegen de muggen is een muggenlamp kopen. Dit is toch wel echt de beste tip die we je kunnen meegeven, door een muggenlamp te kopen kom je namelijk heel eenvoudig van die beesten af. Een erg goed merk momenteel is Cyclone Pro. Cyclone Pro is een muggenlamp die eigenlijk alle functies heeft die je nodig hebt. De mug komt op de lamp af en wanneer hij hem aanraakt krijgt hij een stroomschok. Het mooie van deze lamp is dat er een heel handig bakje onder zit. De mug die wordt hier in geblazen door de ventilator, dit is dan ook echt een van de grootste voordelen van deze lamp. Zo kun je hem heel makkelijk schoonmaken, op een zonnige dag kun je dan eigenlijk van alle muggen in de omgeving af komen.

Andere muggenmiddeltjes

Je kunt ook citronella sticks kopen. Dit zijn als het ware stokjes die je in de tuin zet. Deze stokjes moet je aansteken en hier komt vervolgens een citroen geur vanaf. Blijkbaar kan de mug hier niet goed tegen en zal hij weggaan uit de tuin. Je hebt van dit merk ook verschillende rollers, deze kun je op je huid smeren. De kans dat je dan nog geprikt wordt is vele malen kleiner. Er zijn ook verschillende sprays die je in de kamer kunt spuiten, ook deze hebben een unieke geur waar de muggen niet goed tegen kunnen.

Laatste tip

Wat ook een tip is, is om niet te veel parfum op te doen in de zomer. Dit geeft namelijk een zoete geur af en dit trekt meer muggen aan, het is dus verstandig om een beetje rustig aan te doen met sprayen en niet te veel op te doen. Ook is het een aanrader om even te douchen voordat je naar bed gaat. Zo kom je van het zweet af, zweet is ook weer zo’n luchtje waar muggen echt dol op zijn. Dit zijn eigenlijk wel de beste tips die we je mee kunnen geven. Als je echt heel erg veel last hebt van muggen dan is een muggenlamp wel echt de ideale oplossing. Je ziet hem bijna niet en je hoeft er eigenlijk ook niet echt extra moeite voor te doen. Zoek dus eens op internet naar beoordelingen en lees anderen hun verhaal. Dan kun je precies zien hoe het werkt en of het wel echt werkt.