Hothouse
Image default
Banen en opleidingen

13 tools voor IT-recruiters

job consultants

Hallo, dappere recruiter die besloot naar de uitgestrektheid van Github te gaan en daar kandidaten te zoeken. We zijn trots op je en geven 13 tools onderweg die van pas zullen komen: voor het zoeken, analyseren van profielen en het opdoen van nieuwe kennis.

Tools die vooral van pas komen bij het zoeken op Github.

Awesome Autocomplete voor GitHub

Oooosm! Een tool die het gemakkelijker en sneller maakt om gebruikers op Github te vinden. Gaat branden wanneer u iets invoert in de zoekbalk op Github.

Better Search For Github

Een tool voor geavanceerd zoeken op Github’u – u kunt zoeken op locatie, technologie, aantal abonnees en repositories. Bewaar uw zoekopdrachten in uw zak.

OctoHunt

Het is zowel een zoekinstrument als een hulpmiddel voor profielanalyse. We rijden in technologie en locatie, we krijgen zoekresultaten met gegevens over repositories en abonnees. En ook – de status voor aanwerving (gereed / niet).

SourcingLab

Alleen voor SourcingLab-gebruikers, maar wat houdt u tegen om te registreren? 🙂 7 dagen lang is het absoluut gratis. We vormen een zoekopdracht op Github (naam / wie zich heeft aangemeld / wanneer geregistreerd), je kunt ook röntgenfoto’s maken.

Profielanalyse

Het is niet altijd duidelijk welke vaardigheid een kandidaat prioriteit heeft. Deze tools helpen je te bepalen welke technologieën het meest worden gebruikt door een Github-gebruiker.

OctoHR

Een extensie die het profiel van de ontwikkelaar analyseert en de vaardigheden benadrukt die hij bezit. Het zal je ook vertellen of deze gebruiker is gespot op Github Jobs en op zoek is naar een baan.

Isometric Contribution

Een extensie die een saai profiel verandert in coole grafieken met statistieken. En het zal mooi zijn, alles waar we van houden.

Github User Rank

Een extensie die lijkt te zijn verwijderd uit de Google Chrome Webstore, dus download hem van Github en pak hem uit, en installeer hem dan handmatig via de configuratie van de extensies.

Het helpt ook om te bepalen in welke mate de kandidaat een bepaalde vaardigheid bezit. Ingebed in de lay-out van Github zelf.

Github User Languages

Een extensie die ook analyses verzamelt over het profiel van de ontwikkelaar. De extensie heeft een venster voor het invoeren van een token – klik op “Klik hier”, de instellingenpagina op Github wordt geopend. Schakel de selectievakjes in. Klik op “Token genereren”. We nemen de gegenereerde sleutel weg. Open de extensie, plaats deze. We gaan naar het profiel van een ontwikkelaar op Github, en links staat een diagram met vaardigheden.

GitHub Hovercard

Een extensie die, wanneer je de muisaanwijzer over een profiel op Github beweegt, het aantal repositories en abonnees laat zien.

Beoordeling

Tools om u te helpen erachter te komen hoe cool een kandidaat is onder gebruikers met dezelfde vaardigheden.

Git Awards

We voeren de naam van de persoon in op Github en vervolgens kijken we naar welke plaats hij is in verschillende beoordelingen op technologie enzovoort.

Coderstats

Een platform om u te vertellen over gebruikersstatistieken op Github. U hoeft alleen de naam / bedrijfsnaam in te voeren. U ziet grafieken over de technologieën die de ontwikkelaar gebruikt, de sterren, het aantal gevorkte opslagplaatsen.

Woordenboeken

Weet u niet zeker wat Elixir is? Het is prima als u weet hoe u het woordenboek en de Google Chrome-extensies moet gebruiken.

GlossaryTech

Coolste tool – installeer de extensie, deze toont en legt technische termen uit. En sorteert zelfs op het aantal referenties, bijvoorbeeld frontlinie-jargon.

Sideways Dictionary

Een extensie die hetzelfde doet. Dit zijn heel schattige beschrijvingen van technische termen die iedereen echt zal begrijpen.

talent management

https://www.globalrecruitment.info/