Hothouse
Image default
Aanbiedingen

Auto-hacks om uw leven gemakkelijker te maken

opkoper auto export 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Tegenwoordig moet alles snel gebeuren. Het probleem moet snel worden opgelost, liefst zo goedkoop mogelijk. Dit is de reden waarom life hacking steeds populairder wordt. Online gebruikers plaatsen nuttige en soms zeer originele tips en trucs om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Omdat ook kleine problemen in de auto snel moeten worden opgelost, stelde ikwilvanmijnautoaf.be tien methoden voor het kraken van auto’s voor. Dankzij deze simpele autotips bespaar je veel tijd en geld en ben je beter bestand tegen de druk in de auto.

Goedkope smartphonehouder

Het is verboden om een ​​smartphone achter het stuur te gebruiken, maar soms heb je wel een smartphone nodig om bijvoorbeeld GPS te vervangen. In dit geval kun je, om je smartphone veilig te gebruiken, snel en eenvoudig een smartphone stand maken met een elastische band. Steek de elastische band door het verwarmingsnet van de auto om de smartphone te laten plakken. Gebruik je vaak de gps-functie van je smartphone, dan is het aan te raden een echte smartphone-standaard aan te schaffen.

Waar is mijn brandstoftank?

Soms komt iedereen deze situatie tegen: je zit in een vreemde auto, je moet tanken, maar aan welke kant van de benzinetank eigenlijk? U hoeft voortaan niet meer te twijfelen aan de brandstofpomp. Het dashboard van elke auto geeft aan aan welke kant de brandstoftank zit. Wist je trouwens dat als je de hendel op de pomp half indrukt, je meer benzine kunt pompen? Er komt meer benzine en minder lucht in de brandstoftank.

Maak het dashboard schoon

Over het dashboard gesproken … hoe maak ik het dashboard schoon? Koffiefilters en wasmiddelen kunnen worden gebruikt in plaats van doek en water. Op deze manier verwijder je gemakkelijk stof en is het dashboard ontvet.

Lichte sleutelbos

Dit lijkt een vreemde herinnering, maar hang zo min mogelijk andere sleutels en accessoires aan de autosleutel. Een stapel zware sleutels kan veel schade aanrichten. Het ontstekingssysteem in de auto is erg kwetsbaar en kan bezwijken onder het gewicht van een te zware sleutel. Hierdoor kan de contactschakelaar loskomen, waardoor de auto niet meer start. Het ergste is dat het zelfs het hele ontstekingssysteem van de auto aantast.

Koplamp vervagen

Met een schone doek, tandpasta en wat armspieren kun je de vieze koplampen meteen weer helder en helder maken. Doe de tandpasta op een schone doek en schrob de koplampen grondig. Spoel vervolgens de tandpasta op de bol met water en droog deze af met een nieuwe doek. Om langer te blijven, kun je nog steeds wax gebruiken om de koplampen te behandelen.

De hele zomer geen airconditioning

Er is niet veel zonlicht nodig om de temperatuur in de auto naar tropische hoogten te brengen. Zonder airconditioning is het niet eenvoudig om de temperatuur snel weer te verlagen. Voordat u vertrekt, kunt u de auto koelen door de ramen te openen en de deur aan de andere kant van de auto een paar keer te openen en te sluiten. Dit zal een sterke temperatuurdaling veroorzaken. Als u tijdens de rit nog steeds verwarmd bent, open dan de twee voorruiten en sluit de achterruiten. Dit is veel effectiever dan het openen van alle vensters.

Groter bereik

Als je een auto niet meer kunt vinden op de parkeerplaats, is het nog vervelender. Als u een elektronische sleutel heeft, kunt u de auto op afstand openen en sluiten om deze te vinden. Om het bereik van de toetsen te vergroten, kunt u deze het beste onder de kin houden of tegen de slaap leunen. Dan wordt je hoofd een antenne, die de straling van de sleutel kan versterken, zodat je de auto verder weg kunt openen.

Tips voor reisziekte

Er zijn veel tabletten om auto-ongelukken te voorkomen om dat u gaat draaien en misselijkheid in de auto. Hiervoor moet je de tabletten natuurlijk altijd bij je hebben. Vergeten? Kantel vervolgens uw hoofd om reisziekte te voorkomen. Als bestuurder is dit zeker geen gemakkelijke houding, maar gelukkig komt reisziekte meestal alleen voor als je achter de auto zit. Als passagier hoef je je geen zorgen meer te maken over lange afstanden met de auto.

Ontdooi de auto

Winter is niet makkelijk voor je auto. Uw auto zal ’s ochtends waarschijnlijk volledig bevriezen. Om te voorkomen dat u ’s ochtends ijs van het autoraam hoeft te schrapen, kunt u de auto het beste’ s nachts in het oosten parkeren. Daar komt de zon op, zodat je auto ’s ochtends snel aan de zon wordt blootgesteld en het ijs sneller smelt, waardoor je schraapwerk minder wordt.

Ook bevroren autosloten zijn erg vervelend. Tegenwoordig zijn auto’s uitgerust met elektronische sloten, terwijl oudere auto’s dat meestal niet doen. Het is vervelend als het autoslot vastloopt. Gebruik in dat geval wat handdesinfecterend middel op de sleutel voordat u de sleutel in het slot steekt. De alcohol in het ontsmettingsmiddel zal het ijs in de vriezer snel doen smelten.

Nagellak tegen barsten

Scheuren in ramen moeten zo snel mogelijk worden verholpen. Breng heldere nagellak aan op de scheuren om te voorkomen dat de scheuren verder barsten. Door een beetje nagellak op het einde van de scheur aan te brengen, kun je voorkomen dat de scheur verder barst en kun je doorgaan tot het raam is hersteld.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/verkopen-tweedehands-auto/