Hothouse
Image default
Kinderen

Buitenspeelgoed voor alle leeftijden

Als er iets is dat kinderen graag doen én dat ook nog eens ontzettend goed voor ze is, is het buiten spelen. Buitenspelen is heel erg gezond, het geeft kinderen de kans om zich lekker uit te leven en het is goed voor hun sociale ontwikkeling. Natuurlijk kan je daarbij kiezen voor een dagje naar de speeltuin of het bos, maar buiten spelen in de eigen tuin kan even leuk zijn. Je tuin opleuken met buitenspeelgoed zal goed zijn voor uren speelplezier!

Buitenspeelgoed voor kinderen tot 4 jaar

Zelfs deze kleine peuters en kleuters hebben er veel baat bij om lekker buiten te spelen. Het ideale buitenspeelgoed voor hen: een houten zandbak. Bij mooi weer kan je kindje hier met een grote lach op het gezicht in het zand ploeteren, een schepje en een emmertje is alles wat ze nodig hebben. Want wat is er nu leuker dan zandkastelen bouwen en kliederen met zand? Ook is het een goede investering omdat kinderen er vaak ook nog graag in spelen als ze iets ouder zijn.

Wat ook altijd leuk is voor de jongste ukkies, is rondjes rijden rond het huis of de tuin. Ook als ze nog niet echt kunnen fietsen, zijn er leuke andere opties. Met een driewieler of een loopfiets komen ze even ver.

Buitenspeelgoed voor kinderen van 4 tot 10

Dit is de leeftijd waarop kinderen al wat meer gaan kunnen. Ook is het de leeftijd dat hun creatieve geest openbloeid en ze graag vanalle spelletjes verzinnen. Iets leuk voor buiten dat daarmee helpt, is stoepkrijt. Met stoepkrijt kunnen ze tekeningen maken maar ook parcours uittekenen en spelletjes verzinnen. Kortom ze kunnen hun fantasie helemaal laten werken.

Ook speeltoestellen kunnen voor deze leeftijd. Je kinderen zullen genieten van heen en weer zwaaien op de schommel of zullen wel 100 keer op een dag van de glijbaan gaan.

https://www.buitenspeelgoed.nl/