Hothouse
Image default
Electronica en Computers

E liquid kopen bij Slimroken.nl?

E liquid wordt gebruikt om een E-sigaret mee te vullen. Na het toevoegen van de vloeistof kan de gebruiker beginnen met ‘dampen’. Bij Slimroken.nl kunt u meerdere soorten E liquid kopen. Deze soorten zijn onder te verdelen in merk, smaak, liquidverhouding en met of zonder nicotine. Zo is er voor ieder wel een passende liquid. Bij Slimroken weten ze dat smaak persoonlijk is en daarom is er een ruim assortiment opgesteld. Smaken die u tegenkomt variëren van tabak smaak tot fruitige smaken. Dit alles is natuurlijk alleen van merken die de hoogste kwaliteit aanbieden en veiligheid kunnen waarborgen. Daarom werkt Slimroken alleen met ISO gecertificeerde bedrijven en merken.

Zit er nicotine in E liquid?

Er zijn liquids met nicotine, maar er zijn ook liquids zonder nicotine. Er zit in ieder geval geen nicotine standaard in de liquids. Die keuze kan u zelf maken en hangt af van het type en soort E liquid welke u wilt hebben. Er zijn liquids, met nicotinegehaltes, van 0mg tot en met 20mg beschikbaar. Door de verschillende nicotinegehaltes is het mogelijk om de nicotineverslaving af te bouwen. Iets dat bij de traditionele sigaret met tabak niet mogelijk is. En daar is de elektrische sigaret ook voor ontwikkeld, om te stoppen met roken.

Wat zijn coils?

Coils zijn ontwikkeld voor de tank van de elektrische sigaret. Een coil is dus onderdeel van de clearomizer (tank) waar de stroom van de batterij wordt omgezet in warmte. Deze warmte verbrandt vervolgens de E-liquid en zo kan het dampen beginnen. Coils zijn verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de smaakbeleving en geven de nicotine verzadiging, indien u met nicotine dampt. Coils dienen regelmatig vervangen te worden. Gemiddeld tussen de 2-3 weken. Afhankelijk van hoe vaak u gebruik maakt van de elektrische sigaret.

https://www.slimroken.nl