Hothouse
Image default
Management

Fashion business management

Achter elke modeaankoop zit een wereldwijde miljardenindustrie die bepaalt wat er te koop is. Als een professional in het veld, kiest u de beste looks en trends, in de juiste kleuren, maten, en silhouetten, om een merchandise mix die uw klant houdt terugkomen voor meer te creëren.

 

Dit prestigieuze programma is nauw verbonden met de industrie, het verstrekken van real-world ervaring, mogelijkheden om te netwerken, en insider inzichten. De mode-industrie is zowel creatief en analytisch, en je leert de vaardigheden en innovatief denken dat je nodig hebt in productontwikkeling, merchandising, styling, e-commerce, en nog veel meer. Je zult afstuderen voorbereid om te slagen in deze snel veranderende industrie, nu en in de toekomst.

 

Fashion Business Management AAS

Deze industrie-gedreven programma richt zich op de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te slagen in de mode-industrie: onderzoek, technologie, analyse, teamwork, ethiek, kritisch denken, en nog veel meer. Een twee-semester “First-Year Experience” stelt u bloot aan alle segmenten van de industrie, van concept tot consument, zodat u uw academische pad te plannen om uw carrière doelen te passen. Je leert presentatie- en merchandisingvaardigheden en verkent onderwerpen die belangrijk zijn voor consumenten, zoals duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Terwijl het opbouwen van de basis die u nodig hebt om toe te passen op de bacheloropleiding, zult u een digitaal portfolio dat u kunt laten zien bij het solliciteren voor stages of banen.

 

Fashion Business Management bij FIT is de grootste en oudste graad programma in zijn soort in het land. U krijgt de mogelijkheid om excursies naar winkels en kantoren te nemen en te voldoen aan de industrie executives, ervaring stages bij grote bedrijven. Werk samen met medestudenten aan buitenschoolse projecten in studentenclubs, waaronder de Merchandising Society, Collegiate DECA, Runway 27 en de Black Retail Group (BRAG) en leer meer over wereldwijde merchandisingstrategieën in lessen in New York en zie ze tot leven komen in buitenlandse studieprogramma’s in Australië, Londen, Hongkong, Parijs, Rome en Florence.

 

instructie in FBM klasse

 

De AAS curriculum biedt een basis in de mode business. Je zult studeren detailhandel, inkoop, planning, business van styling, mode voorspellen, en productontwikkeling.

 

De Bachelor of Science (BS) curriculum biedt meer geavanceerde studies, met gespecialiseerde cursussen op het gebied van inkoop en planning, productontwikkeling, mode-management. Cursusaanbod in marktonderzoek, financiële en assortiment planning, en e-commerce verbreed je mondiaal perspectief. Cursussen maken gebruik van technologie en high-tech softwaretoepassingen die worden gebruikt door grote retailers.

 

De BS graad helpt verder je carrière door middel van:

 

stages, vaak bij grote bedrijven;

de mogelijkheid van een vijfweekse zomerstage in Londen; en

studieprogramma’s in het buitenland in Australië, Londen, Hong Kong, Parijs, Rome en Florence.

Alle studenten krijgen de kans om lid te worden van de Merchandising Society, die de Style Shop op de campus exploiteert. Studenten beheren alle winkelactiviteiten, waaronder het kopen en ontwikkelen van producten, visual merchandising, klantenservice en verkoop, onder begeleiding van een ervaren adviseur van Fashion Business Management.

 

De Fashion Business Management curriculum is ontwikkeld door een faculteit van professionals in de praktijk en een adviesraad van de industrie leiders. Het is voortdurend in ontwikkeling als reactie op veranderingen in het veld, het aanbieden van de nieuwste trends, vaardigheden en technologie die u nodig hebt om te slagen in de wereldeconomie. Het biedt ook een stevige basis in de vrije kunsten. 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/