Hothouse
Image default
Mode en Kleding

Hoe weet je of je Havaianas origineel zijn?

Je kunt namaak Havaianas Slippers herkennen aan:

– Om er zeker van te zijn dat je alleen echte Havaianas producten koopt, let je bij online aankopen op boodschappen als “goedkopere Havaianas” of “korting Havaianas”: dit zijn namaak Havaianas.

– De echte Havaianas zijn nooit te koop bij straatverkopers, op markten of bij niet-erkende verkooppunten. Als je op zo’n plek een paar koopt, is de kans groot dat het om een imitatieproduct gaat.

– Alle Havaianas producten worden in Brazilië gemaakt of ontworpen. Dus als het product niet in Brazilië gemaakt of ontworpen is en als zodanig op het etiket vermeld staat, kan het een namaakproduct zijn.

– Identificeer originele Havaianas vs. namaak door te zoeken naar het echtheidslogo op elk Havaianas product dat je koopt!

– Havaianas worden gemaakt volgens een gepatenteerde formule die bestaat uit een mengsel van rubber – ze ruiken niet, verliezen hun vorm niet en zijn ademend – namaak produkten zijn herkenbaar omdat ze slecht gemaakt zijn.

Als je niet zeker bent van hun herkomst, neem dan contact met ons op en we vertellen je graag of de winkel waar je geweest bent een erkende winkelier is.