Hothouse
Image default
Woning en Tuin

Thuis comfortabel slapen

Iedereen kent het wel: je slaapt een derde van je leven dus is het belangrijk voldoende aandacht te besteden aan je bed en je slaapkamer. Lang niet iedereen ziet de waarde van een goed bed in, maar met een goed bed en prettig beddengoed slaap je echt beter. Dat geldt ook voor je gasten. Een prettig vouwbed maakt het nog leuker om bij jou te komen logeren. Combineer de aankoop van een vouwbed met een dekbed 240×220 kopen en je hebt al een heerlijk bed voor je logees geregeld. Of je kiest voor een handig vouwbed met een groot dekbed voor jezelf! Handig voor kleine ruimtes.

 

Je slaapkamer inrichten

Prettig slapen stopt niet bij een goed bed en een lekker dekbed. Ook de rest van je slaapkamer draagt bij aan je slaapervaring. Zorg ervoor dat je voldoende verduisterende gordijnen hebt en dat je je slaapkamer goed ventileert. Zet ’s nachts altijd een raam open en ventileer ’s ochtends ook goed. Frisse lucht komt je nachtrust ten goede. Daarnaast is een opgeruimde slaapkamer zonder telefoons of tablets een fijne ruimte om tot rust te komen. Reserveer je bed alleen voor slapen en niet voor werken of tv kijken. Zo associeer je je bed sneller met slaap en niet met werken of op schermen kijken. Ten slotte kun je aandacht besteden aan de inrichting, met fijne meubels, rustige kleuren en lekker bedtextiel. De kans is groot dat je die producten al eens voorbij hebt zien komen via GMU | Data Driven Google AdWords. Als je een avond niets te doen hebt is het heerlijk om online naar nieuwe spullen voor je slaapkamer te zoeken en die te bestellen.

 

Logeerkamer

Als je je eigen slaapkamer hebt ingericht mag de logeerkamer natuurlijk niet achterblijven. Wie regelmatig gasten ontvangt voelt zich beter als zij ook lekker slapen. Hier gelden dezelfde regels als voor je eigen slaapkamer. De logeerkamer is vaak wat kleiner dan de grote slaapkamer voor jezelf. Een vouwbed of opklapbaar bed biedt dan uitkomst. Deze bedden kunnen net zo comfortabel zijn als een normaal bed, mits je er een uitzoekt die van goede kwaliteit is. Je gasten zullen je dankbaar zijn dat je aandacht hebt besteed aan hun rustgevende slaapplek!