Hothouse
Image default
Winkelen

Ook met schoenen weet deze designer zich wel raad

Het merk Michael Kors is voornamelijk bekend om zijn prachtige designertassen. Maar wist je dat deze designer ook prachtige schoenen in zijn collectie heeft? De tassen kenmerken zich voornamelijk door het welbekende MK logo van dit merk. Dit wordt bij de Michael Kors schoenen minder terug gezien maar toch zijn de exemplaren stuk voor stuk plaatjes om naar te kijken. Hier een aantal sneakers van de collectie uitgelicht.

Zomerse designer schoenen

In de collectie vinden we onder andere aan paar toffe slippers en sandalen. Slippers zijn natuurlijk altijd goed maar deze slippers stelen helemaal de show. De slippers uit de Michael Kors collectie kenmerken zich door zwarte en witte kleuren. De zool is zwart maar de boog om je voet heen is weer wit. Deze boog is voorzien van een zwart vlak met daarop in het wit de naam van het merk. De kleuren steken prachtig tegen elkaar af waardoor dit een heel mooi effect geeft. Deze slippers zijn perfect te combineren met een kleurige outfit. Maar ook om de sandalen van dit merk kunnen we niet heen. Op het eerste gezicht zien de sandalen er redelijke simpel uit door de zwarte kleur. Toch maken geven de gouden details deze sandalen net even dat beetje extra waar jouw outfit naar op zoek is.

Helemaal uit je comfortzone met extra dikke plateauzolen

De sneakers met stevige zolen kenden we inmiddels wel al maar deze sneakers gaan nog even een stap verder. De stevige zolen, ook wel plateauzolen genoemd, zijn zolen van ongeveer 2 tot 3 centimeter dik. Maar bij de sneakers van Michael Kors zijn de zolen ruim 5 centimeter dik. Vooral voor de kleinere dames onder ons een geweldig uitkomst. Maar dat is natuurlijk niet alles. Het draait natuurlijk ook nog om uiterlijk. En daar hoef je, je bij deze sneakers gelukkig ook geen zorgen om te maken. Deze sneakers van het merk zijn er ook nog eens fantastisch uit met 3 verschillende kleuren. De sneakers zijn verkrijgbaar in de kleurencombinaties zwart/wit/goud en bordeauxrood/zwart/goud. Bij beide sneakers is de gouden kleur subtiel verwerkt in de schoenen waardoor dit niet te veel overheerst.

Voor de zomerse regenbuitjes

Mocht het toch nog gaan regenen deze zomer en jij liever niet met natte voeten komt te zitten, dit merk ook nog een paar prachtige regenlaarsjes in de collectie. Regenlaarzen zijn natuurlijk iets van vroeger en worden vandaag de dag niet heel veel meer gedragen. Toch kunnen deze schoenen best handig zijn, zeker voor bijvoorbeeld een zomers buitje. Michael Kors heeft deze schoenen eens flink onder handen genomen en er een waar mode item van gemaakt.