Hothouse
Image default
Huishoudelijk

Een uniek naambord met bijpassend huisnummer

Op het gebied van naambordjes is De Naambordenwebwinkel een begrip. Het assortiment is modern, up-to-date en bijzonder groot. De collectie houten naamplaatjes bijvoorbeeld is zeer afwisselend. Je hebt de keuze uit naturel platen met een gegraveerde tekst, houten borden in beige, wit, zwart, groen, rood of blauw. En laten we de eiken look naambordjes niet vergeten. Je kunt zowel naam als huisnummer op jouw nieuwe bordje laten aanbrengen.

Heb je liever een los huisnummer erbij ernaast? Ook die hebben we volop in de aanbieding. Denk aan nummers van kunststof, messing, RVS, leisteen en emaille. De Naambordenwebwinkel wijst je er graag op dat ook de volgende handige artikelen verkrijgbaar zijn: standaard tekstbordjes, straatnaamborden en uithangborden. De standaard tekstplaatjes zijn gemaakt van kunststof. Qua tekst kun je onder meer denken aan ‘toilet’, ‘keuken’, ‘trekken’, ‘duwen’ en ‘privé’.

Van messing tot natuursteen

Messing naambordjes hebben een prachtige gele gloed. Dit zijn met recht chique en toch betaalbare naamplaatjes. Ze worden een voor een zorgvuldig met de hand gegoten. Er zijn kleine, ovalen modellen van 3 bij 8 cm. Andere opties zijn rechthoekige messing plaatjes met of zonder sierlijke rand. Afmetingen om uit te kiezen zijn dan bijvoorbeeld 10 bij 3 cm, 11 bij 4 cm en 10,5 bij 4,5 cm. Op deze naamborden kunnen we zowel je voor- als achternaam plaatsen. Een van onze naambordenspecialisten zal de tekst zorgvuldig in het bord graveren.

Naambordjes van messing bevestig je met schroeven aan de muur. Die schroeven krijg je er standaard bijgeleverd. Voor vragen is onze klantenservice bereikbaar op de volgende dagen en tijden: maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ons telefoonnummer is 0251-241364. Voel je welkom te bellen, want we helpen je graag!

https://www.naambordenwebwinkel.nl/